Melyik agykontroll tanfolyamon lehet megtanulni rajzolni meg festeni?
Figyelt kérdés
2013. szept. 26. 10:07
1/6 anonim válasza:
Egyiken sem. Az a jobb agyféltekés rajzolás amire te gondolhatsz. Ez nem agykontroll tanfolyam. (bár mindkét tanfolyam a jobb agyféltekünk használatára épül)
2/6 A kérdező kommentje:
igen arra gondoltam,az agykontroll oldalán olvastam.Lesz még idén jobb agyféltekés rajzolás valamikor? Mintha azt olvastam volna hogy már volt és nem láttam új időpontot.
2013. szept. 26. 10:37
3/6 anonim válasza:
Én eddig az agykontrolltól függetlenül láttam tanfolyamokat. Attól is függ, hogy merre laksz. Érdemes rákeresned a neten, biztosan lesz még az idén.
4/6 anonim válasza:
Tényleg nem agykontroll, viszont rengeteg van, én még kuponos akciót is láttam rá. Érdemes utánanézni, ha szeretnél részt venni egy ilyenen.
5/6 anonim válasza:
A lányom 5 éve végzett el egy ilyen "agyféltekés" rajztanfolyamo.Két hét alatt döbbenetes mire fejlődött.Nem akartam elhinni, hogy az ő rajzait látom.
Azóta műkörmös lett és csodálatos miniatúrákat képes egy pici körömre is festeni.Igen jónevű lett a szakmájában.
És mindezt annak a pár napos tanfolyamnak köszönheti.Ő döbbent meg legjobban a saját fejlődésén.
Szóval menj és végezd el.Kiderülhet, hogy kirobbanó tehetség vagy.
De ennek szerintem semmi köze az agykontrolhoz.
Persze lehet, hogy nincs igazam.
Végtére is minden az agyban dől el.
6/6 A kérdező kommentje:
talán csak annyi hogy ez is a jobb agyféltekét használja de ez más.feltétlen elmegyek
2013. szept. 29. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!