Hogy kell lemenni alfába?
hiába olvastam utána nézelődtem neten egyszerűen hihetetlennek tartom, hogy becsukom a szemem és valamit bebeszéljek magamnak mert egyszerűen nem tudok hinni benne.
Alfának nevezzük azt az állapotot mikor az ember már-már félálomban van? hogy lehet ezt előidézni?
trollok kíméljetek, érdekesnek tartom a témát viszont sajnos kissé hihetetlennek. Ha viszont tényleg kilehet kapcsolódni így is nagyon szívesen megtanulnám, hogy kell
nem, habár azt is érdekesnek tartom.
arra gondolok amikor az ember nem alszik de nincs is teljesen ébren pl ha megy a tv hallod a hangokat de nem érted mit beszélnek csak érzed, hogy nagyon jót pihensz.
ezt nem lehet elérni?
kis OFF:
Én nem nagyon akarlak megzavarni az alfázás közben, de lehet, ha ezt elolvasod, akkor le se fogsz tudni menni alfába, mert nem leszel nyugodt!!
Ha könnyen megzavarnak a dolgok, NE OLVASD EL!!!
///Volt itt régen egy 404 nevű kommentelő, aki állítása szerint rendszeres ellátogat a krixkraxiak és lumbulábiak bolygójára, ő állítólag alfával vette fel velük a kapcsolatot. Előtte bekészítette i-doseren hallgatásra az ufo contact nevű mp3-at amitől aztán "megjelent" neki 1-2 kis szürke és furcsállták az illetőt, hogy mit keres ott, majd fenyegetően "kiléptették" a contactból. Furcsa dolgokra képes ez az állapot, én nem ismerem, de inkább vigyáznék vele///
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!