Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan érjem el a hipnagóg...

Hogyan érjem el a hipnagóg képeket?

Figyelt kérdés
Tudatosan szeretnék álmodni, ezért sokat csinálom a valóságtesztet nap mint nap. De persze ez nem biztos, hogy sikerül(egyszer se volt tá-m). Olvastam a WILD technikát és gondoltam egy délutáni alvással ki is próbálom. Úgy is volt sikerült ellazítanom a testem,de tudatomnál voltam, figyeltem volna volna a hipnagóg képeket de nem jött össze. Láttam azokat a sárgás sötét pontokat stb.. de semmi más. Egy óra után már izzadtam, zsibbadt a testem. nem bírtam tovább így megfordultam és újra el kellett lazítani a testem de nem ment.. ha legközelebb sikerül ellazítanom a testem hogyan érjem el az álomba lépést?(sok topic-ot olvastam de nemtom hogyan-melyiket stb.. arra lennék kiváncsi hogy mikor nektek sikerült a technika akkor azt csináltátok, mit változtattatok stb.. Leírnátok? előre is köszönöm a segítséget!
2013. aug. 26. 14:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy ora hosszat birtal gyakorolni, gratulalok a kitartashoz. De inkabb haromszor huszpercben gyakrabban, mas idokozokben gyakorolj.

nem a hipnagog kepek elerse a lenyeg hanem abba az allpotba valo kerules. Vagyis a test teljesen laza,ernyedt, relaxalt mint mikor alszunk, de a tudatunk eber.

2013. aug. 27. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez az en modszerem: elalvas elott az utolso gondolatom ez: almomban eszembe jut, hogy most almodom - ezt parancsolom meg a tudatalattimnak es elvarom hogy teljesitse ezt.

Masik modszer ha napkozben fel orara elszunditok, akkor is probalkozom megfigyelni mikor vagyok a hipnagog allapotban.

Nemreg almomban azon toprengtem, hogy ez most alom, vagy valosag - eddig ennyit ertem el eddig.

Es van egy varos, ahova vissza szeretnek menni asztralisan, almomban ezert ez a cel, hogy tudjam hova kell mennem; tehat nehogy az legyen, hogy beall a tudatos almodas es tanacstalan leszek, hogy most mit is latogassak meg.

2013. aug. 28. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!