Tudatos álom elérése?
Hy all! Valaki tudna megbízható és hasznos tippet tudatos álommal kapcsolatban? Csinálom a valóságtesztet, de hiába, eléggé zavar, hogy gondolkodom álmaimban, de nem jövök rá, hogy az egész egy álom :S
Valaki help? :)
Milyen valóságtesztet csinálsz? Álmodban is csinálod? Vagy min gondolkodsz álmodban?
Gyanakodni kell minden furcsa eseménynél, napközben is! A legmegbízhatóbb szerintem a 'hogy kerültem ide?' valóságteszt, csak álmomban nem tudom felidézni az ide vezető utat, eseménysort.
Elalvás előtt szugeráld magadba, hogy most jön az álom, jusson eszedbe! Agykontrollba írtad, tehát, ha csinálsz agykontrollt, mondd, hogy 'álmomban tudatában vagyok, hogy álmodom' vagy 'egyre több tudatos álmom van'. Ha nem agykontrollozol, akkor is mondogasd ezeket minél gyakrabban, minél nagyobb átéléssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!