Hogy tudok bevonzani egy UFÓ-t?
Figyelt kérdés
2013. júl. 13. 13:12
1/15 Turbo Jani válasza:
általában én úgy szoktam, hogy fejemre teszek egy ezüst színű sisakot, nem feltétlenül kell hogy ezüstből legyen, de ha van otthon a háztartásban ezüst sisak akkor az még jobb. Mióta ezt csinálom teljesen megváltozott az életem! Egyszer el is jöttek értem és elvittek 2 éj 3 napra ! Csak reggel 10kor távoznom kellett a 3. napon. Sajnos csak késői érkezés van és kora távozás. Nem igazán tolerálják ha szemétkednek velük, úgyhogy okosan.
Remélem tudtam segíteni.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm Jani, nagyon sokat tudtál segíteni, mihamarabb beszerzek egy ezüst színű sisakot, és majd kedves leszek az ufókkal :)
2013. júl. 13. 16:56
3/15 anonim válasza:
Öhm... Izé... Ez most... Komoly? xD
4/15 anonim válasza:
Próbáld ki és megtudod :) Este nagy UFO party lesz. Fém sisak kötelező
5/15 anonim válasza:
Majd ha egy szondád bedugnak abba a bizonyos testnyílásba, majd akkor járjon a szád, h h lehet kapcsolatbalépni velük! :D
6/15 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar ha megszondáznak, csak ne bántsanak.
2013. júl. 20. 12:31
7/15 anonim válasza:
Szerintem ha ellátogatsz egy pszihiátriára akkor nagy valószínűséggel találsz egy olyan embert aki már találkozott velük. Ő biztos le tud szervezni egy galaktikus utazást velük.
9/15 anonim válasza:
este 10-kor kimész az utcára lehúzott gatyával egy UFÓ feliratú plakáttal a kezedben! ajánlom :D
10/15 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, szerintem a fém sisak jobban beválna, már próbálkoztam is egy fém szitát a fejemre raktam de ezek szerint nem jó, mert lyukacsos :S
Esetleg ha a fejemre hozzáigazíttatok egy fém lapot, csak olyat kéne, aminek alapból ezüst a színe.
2013. júl. 25. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!