Hipnózissal el lehet jutni Narniába?
Figyelt kérdés
Ha igen, mi kell hozzá?2013. jún. 6. 23:35
11/20 anonim válasza:
Tiszta füvet szívj, lehetôleg pipával vagy vizipipával és garantált az utazás. :-)
12/20 anonim válasza:
Igen, én már voltam ott, de kell hozzá egy kis fű, anélkül nem ér semmit a módszer.
14/20 A kérdező kommentje:
értem. Valami olyan módszer nincs amivel fizikailag is el lehet jutni?
2013. jún. 19. 15:43
15/20 anonim válasza:
Mivel fizikailag nem létezik ezért nem lehet.
16/20 anonim válasza:
hipnózissal? neeem. fűvel? igeeen :D nekem elhiheted, én már megcsináltam :DD
17/20 anonim válasza:
amúgy lucid dreaming, tudatos álmodás nem fogsz fizikailag eljutni oda de úgy fogod érezni mintha mégis igazi lenne
18/20 CoortezFan válasza:
ne hazudgáljatok már :D
figyi, éjfélkor bemész a fürdőszobába, de ne kapcsolj villanyt!!!! ez nagyon fontos. full sötét legyen.
a tükör elé állsz. és elkezded kiabálni, hogy Narniába akarok eljutni.!!!! kis szünetekkel, ilyen 2-3 másodperces. kb az 5. kiabálás után elájulsz és ott ébredsz fel. ha szerencséd van. de nagyon erősen kell ám koncentrálni!!
remélem segítettem :)
19/20 Dalek Traak válasza:
Utánanéztem ennek a Narniának és tényleg egy kitalált hely. Fizikailag sehogy nem tudsz oda eljutni, esetleg csak akkor, ha létrehozol egy olyan alternatív valóságot, ahol pontosan Narniának megfelelő törvényszerűségek uralkodnak.
20/20 anonim válasza:
Én a helyedben hagynám a fenébe a hipnózist, és szekrényekkel próbálkoznék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!