Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Napi programtervezés?

Napi programtervezés?

Figyelt kérdés
Nem tudtam hová tudnám beszúrni ezt a kérdést. Szóval tanácsos a napi programot, teendőket leírni papírra, megszervezni a napot, mert így tudatosabban tudjuk kezelni programjainkat. Ez jó ötlet szerintem is, de soha nem tudom betartani. Vagy valami közbejön, vagy egyszerűen ellustulok nem fog az, hogy én most megcsináljam. Ti vagytok így, vagy csak én vagyok ennyire béna, hogy mindig elcseszem? Mindig mikor papírravetem, akkor úgysem úgy alakul. Ez most mi? Vagy csak az agyamba rögzült így be, hogy "márpedig nem fog úgysem működni" annak ellenére, hogy tök lelkesen készítem el azt a reális programot?
2013. máj. 11. 16:22
 1/2 A kérdező kommentje:
Tehát ez attól van, hogy nem tudom kontrollálni magam?
2013. máj. 11. 16:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne részletezd túl a listát. Meg idővel az önfegyelmed is fejlődik, meg a listakészítő képességed is, majd egy ponton talán talán találkozik a két dolog. :D De amúgy ne spilázd túl,általában mindenkinek közbejönnek dolgok,tökéletes terv nincs. Inkább érdemes intelligensen rugalmasnak lenni, azt gyakorolni, hogy gyakran minőségi döntéseket hozzunk és ezzel jó irányba tereljük magunkat.
2013. máj. 11. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!