Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Miért nem emlékszem semmire...

Miért nem emlékszem semmire az életemből?

Figyelt kérdés
Gyerekkorból egy kép sem ugrik be(nem ért trauma,csodás volt),ami az utóbbi pár év-amennyire emlékszem-mintha nem is velem történt volna,mintha kívülálló lennék nulla érzelemmel,nem tudom a jó,ill.rossz érzéseket sem felidézni...Normál IQ-val rendelkezem:-)

2013. ápr. 22. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Honnan tudod, hogy csodas volt, ha nem ugrik be semmilyen kep?

Ugy erted, nem emlekszel a karacsonyra, hogy kik voltak nalatok, hol voltatok, Mikulasra, husvetra, semmire? Nem volt egy serülesed sem, pl vasaloval megegetted a kezedet vagy barmi? Mennyi idöre nem emlekszel visszafele: emlekszel valamire abbol, amikor ma reggel felkeltel? Oracsörges, öltözködes, reggeli vagy barmi?

Ha az esemenyekre emlekszel, csak arra nem, milyen erzelmet valtott ki belöled (van ilyen??), akkor lehet, nagyon sivar, esemenytelen, monoton eleted van. Akkor biztosan gyerek vagy meg es a szüleiddel elsz, erthetö modon igy kevesbe vagy nem Te iranyitod az eletedet (eletkortol függöen).

2013. ápr. 22. 10:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Velem ugyan ez volt csak még kisebb koromba ilyen 7 évesen, semmire nem emlékeztem csak az utolsó egy évemre és ahogy nőttem aztán még annyira sem emlékeztem mint akkor.

Amikor valaki még kicsi akkor hogy mondjam, nagyobb szellemi tudással rendelkezik olyat lát amit mi már nem, olyan dolgokat tud amit mi nem és ahogy nő az ember ezt elfelejti azt nem tudom hogy miért...

én csak 14 éves vagyok de már csak 3 dologra emlékszem kicsi koromból:

-az ovi kinézetére és néhány emberre aki közel állt hozzám

-amikor elmondtam a barátomnak hogy már kb. semmire sem emlékszem az utolsó éve leszámítva /amit mondtam/

-és amikor kirohantam az anyukámhoz úgy hogy láttam a nagypapám szellemét /aki meghalt/

Amúgy minden ember elfelejti a gyerekkorát, csak valaki jobban emlékszik valaki (mint te) pedig nagyon keveset

/bocsi ha hosszú lett xd/ remélem azért segített valamit:)

2013. ápr. 22. 10:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Arzheimer kór.
2013. ápr. 22. 10:54
 4/9 anonim válasza:

Ezotéria rovat.

A kacifántos fogalmazásodból arra következtetek, hogy nemrég még gyerek voltál (?), tehát a demencia nem hiszem hogy játszik.

Megpróbálok az igényeidnek megfelelő választ adni.

Régebben, egy infantilis reiki zsebkönyvben olvastam olyat, hogy a lélekváltók, akik egy más lélek számára megterhelő élet közepébe csöppentek, tapasztalnak ilyet.

Elég bambának képzellek el.

2013. ápr. 22. 11:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? A normál IQ a te meghatározásod, vagy mérték?
2013. ápr. 22. 11:28
 6/9 anonim ***** válasza:

HALLO!!! Nem valaszoltal. Elfelejtetted, hogy feltettel egy kerdest? A jelszavadat, emailcimedet...? :DDD

1.

2013. ápr. 22. 17:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont az ellentéte, csomó hülyeségre, kalandra emlékszem kiskoromból!
2013. ápr. 27. 22:01
 8/9 9opal válasza:
Na! Velem teljesen más a helyzet, mert én pont hogy mindenre emlékszem.. :D Minden lényegtelen dologra, minden lényeges dologra, minden szörnyű dologra.. :D
2015. dec. 3. 22:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Uristen, ez komoly!! Minden jel arra mutat, h a kerdezö elfelejtette, h feltette a kerdest is!!!

1.

2015. dec. 4. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!