Ha egy jó buli után nem emlékszem semmire akkor azt valamiféle meditálással vissza lehet hozni?
Figyelt kérdés
2013. jan. 26. 17:17
1/13 x) válasza:
xDD inkább vegyél be 2 aszpirint meg igyál sok vizet. :D és kérdezd meg a haverjaidat hogy mi mindent csináltál.
3/13 anonim válasza:
Legközelebbi buliba igyál levesebb alkoholt, attól még jó lesz a buli, de többre fogsz emlékezni!:)
Egyébként miért van az, hogy minél nagyobbat hány valaki, annál jobb a buli?
4/13 anonim válasza:
Mert minél nagyobbat hány, annál nagyobbat röhögnek rajta a haverok :D
5/13 anonim válasza:
Ha szerencséd van, akkor nem úgy jönnek vissza az emlékek, hogy neten találsz az estéről videót, amin te épp meztelenül az asztalon ugrálsz..
Egyébként meg beszélj a barátaiddal, az a legtutibb
6/13 anonim válasza:
Igen A tudatalattid mindent tárol. De! Nem biztos, hogy érdemes visszahozni...
7/13 anonim válasza:
Nincs olyan szerencséd, hogy nem vették fel telefonnal a mutatványaidat! Kérdezősködj a haverok körében :D
8/13 A kérdező kommentje:
Majd hétfőn kiderül, hogy mi volt igazából! :D
Kérdezősködtem már, és azt mondták, hogy nem volt gáz..
2013. jan. 27. 15:48
9/13 anonim válasza:
Nekünk van egy médiumunk erre az esetre, Sony videokamerának hívják, majd nézz utána ;D
10/13 anonim válasza:
Ezek szerint nem csak én küzködöm ilyen problémákkal egy jól sikerült hétvége után.Nekem is sűrűn van részleges emlékezet kiesésem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!