Melyik a legjobb könyv, ami a bevonzásról szól?
A vonzás törvénye személyeknél nem működik. Tapasztalatból mondom.
Bár a filmben benne van az is, hogy "nem mindenki akar BMW-t", ezért minden esetben be tudod vonzani a vágyott dolgot.
Viszont egy dzsinnhez is hasonlítja az Univerzumot/ Istent/ Feljebbvaló Lelket, akitől "csak" kérni kell és megadja. Az már más tészta, hogy minden varázslatos (dzsinn/boszorkány/varázsló) filmben benne van, hogy kivéve 3 dolgot: élet-halál megváltoztatása, szerelmi kötés-oldás, és még valami, az már nem tudom.
Úgy segíthetsz leginkább magadon, ha elhívod a lányt. Legfeljebb nem jön el, és beég a fejed.
Vagy epekedsz utána, és soha nem lépsz felé.
Szerelemben biztosan nem működik semmilyen természetfeletti törvény. (Talán az Univerzum azért nem adja meg a , mert jobban tudja mint te, mikor kire van szükséged, talán nem.)
Szeretnéd magadhoz vonzani az igazit? Én ezt ajánlom:
Arielle Ford: A lélektársad titka. Édesvíz Kiadó, Budapest, 2010 :) (Én a Libriben vettem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!