Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Melyik a legjobb könyv, ami a...

Melyik a legjobb könyv, ami a bevonzásról szól?

Figyelt kérdés

2013. márc. 27. 23:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor meg inkább tegyél érte, és ne arra várj hogy majd "bevonzod" (istenem milyen hülye szó már ez is). Pl hívd el randira. Mert vonzhatod életed végéig akkor sem fog semmi történni. Nekem is volt hogy éjjel-nappal rágondoltam valakire mégse jelent meg az ajtóm előtt.
2013. márc. 29. 06:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány? Így konkrétabb tanácsot tudnék adni.
2013. márc. 29. 21:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
2013. márc. 29. 21:12
 14/17 anonim válasza:
az erő,a titok
2013. márc. 31. 09:25
 15/17 anonim válasza:

A vonzás törvénye személyeknél nem működik. Tapasztalatból mondom.

Bár a filmben benne van az is, hogy "nem mindenki akar BMW-t", ezért minden esetben be tudod vonzani a vágyott dolgot.

Viszont egy dzsinnhez is hasonlítja az Univerzumot/ Istent/ Feljebbvaló Lelket, akitől "csak" kérni kell és megadja. Az már más tészta, hogy minden varázslatos (dzsinn/boszorkány/varázsló) filmben benne van, hogy kivéve 3 dolgot: élet-halál megváltoztatása, szerelmi kötés-oldás, és még valami, az már nem tudom.

Úgy segíthetsz leginkább magadon, ha elhívod a lányt. Legfeljebb nem jön el, és beég a fejed.

Vagy epekedsz utána, és soha nem lépsz felé.

Szerelemben biztosan nem működik semmilyen természetfeletti törvény. (Talán az Univerzum azért nem adja meg a , mert jobban tudja mint te, mikor kire van szükséged, talán nem.)

2013. ápr. 2. 10:58
 16/17 anonim válasza:
Bizonyos dolgokban nem Te döntesz, de megpróbálhatod, ill próbáld meg. Amúgy osztom a vonzás törvényét, és mindenkinek az van , amit hisz....és pont ! De való, a próbához tettek kellenek .
2013. ápr. 3. 18:55
 17/17 anonim válasza:

Szeretnéd magadhoz vonzani az igazit? Én ezt ajánlom:

Arielle Ford: A lélektársad titka. Édesvíz Kiadó, Budapest, 2010 :) (Én a Libriben vettem.)

2013. júl. 1. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!