Gondolatilag be lehet vonzani azt, hogy egy általunk kedvelt személy, elkezdjem minket jobban kedvelni?
Figyelt kérdés
Ha gondolatban sugallom a másik nem felé azt, hogy én más értelemben kedvelem őt, akkor vajon ezt ő megérzi? Lehet-e így megszerettetni magunkat?2013. márc. 18. 16:01
21/28 anonim válasza:
"Tehát ki kéne találnom, hogy ő milyen viselkedési formát szeret mástól?" No ez nem vezet sehová. Ne szerepeket játssz, hanem add magadat, és ha az nem jó, akkor keress másik pasast. Szerepedből kiesel, és borul az egész.Szerelmi kötés meg mágia. Brrr ilyen dolgokkal akarod kicsikarni valakitől, hogy szeressen? Hol van a női büszkeséged? miért kell magadata megalázni?
22/28 A kérdező kommentje:
srác vagyok :)
2013. szept. 24. 12:23
23/28 anonim válasza:
Dehogy! Hiszen az előző válaszadó is jól tudja, hogy a "Tomi" lánynév! ;-)
24/28 anonim válasza:
Mindent a gondolatok irányítanak, de önmagukban nem fogják megtenni azt a részt, amit gyakorlatban kell elvégezned.
25/28 anonim válasza:
Nem lehet,ha nem tudsz neki olyant nyújtani,ami érdekelné benned vagy szüksége lenne rá.
27/28 A kérdező kommentje:
?
2015. okt. 25. 11:31
28/28 SamixX válasza:
Szerintem menj oda hozzá és vald be,hogy mit érzel iránta nem ciki manapság hidd el ha meg nem szerelemről van szó akkor segíts neki mondj neki vicceket beszélgets vele valami jó témáról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!