ezt nem lehet csak úgy leírni
keress hozzá könyvet
már én is néztem, de elég nehéz megtanulni és sok idő kell hogy menjen (gyakorolni kell)
Szuperman nincs.
Superman van, illetve magyarítva szupermen.
7speedreader
spead reder X
ace reader
en is most nezegetem hogy milyen tanito programok vannak, probalom letolteni valahonnan ingyenesen de meg nem sikerult....
Legyszi ebredj! Nagyon regota, mar kb 15 eve legalabb ismert teny, hogy az illeto egyszeruen raszedett hiszekeny embereket. Semmi nem bizonyitja, hogy mukodik, mig mas illuzionistak megmagyaraztak mar millioszor, hogy ez csalas!!! Nezd meg az egyik leghiresebb magyarazatot a youtube-on Derren Brown photoreading klipjebol. Lazan sokkal jobbat csinalt es meg is mondja, ne akard megtanulni se ezt, se az ovet, mert csalas!
Vannak gyorsolvasasi versenyek, de azok egyszeru gyorsolvasasi technikakat tartalmaznak. A villamolvasas egyebkent egy-ket gyorsolvasasi technikara epul. Ezert kezded elhinni, hogy mukodik. (Tobbek kozott). Gyorsolvasas letezik es versenyek is vannak kiirva erre. Nezz utana. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!