Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan kell villámolvasni?

Hogyan kell villámolvasni?

Figyelt kérdés

2013. márc. 2. 12:18
 1/10 anonim ***** válasza:
39%
Kérdezd szuperment.
2013. márc. 2. 12:40
 2/10 A kérdező kommentje:
Róla még nem hallottam, de Szupermanről igen.
2013. márc. 2. 13:24
 3/10 anonim ***** válasza:

ezt nem lehet csak úgy leírni

keress hozzá könyvet

már én is néztem, de elég nehéz megtanulni és sok idő kell hogy menjen (gyakorolni kell)

2013. márc. 2. 13:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
villámgyorsan
2013. márc. 2. 13:35
 5/10 anonim ***** válasza:

Szuperman nincs.

Superman van, illetve magyarítva szupermen.

2013. márc. 2. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:

7speedreader

spead reder X

ace reader

en is most nezegetem hogy milyen tanito programok vannak, probalom letolteni valahonnan ingyenesen de meg nem sikerult....

2013. márc. 2. 14:44
 7/10 anonim ***** válasza:
Én Bakos Kornél tanfolyamán tanultam meg, az egész rendszer nem egyszerű dolog. Paul Scheele könyve is jó.
2013. márc. 2. 18:46
 8/10 Kabelach Kristof válasza:

Legyszi ebredj! Nagyon regota, mar kb 15 eve legalabb ismert teny, hogy az illeto egyszeruen raszedett hiszekeny embereket. Semmi nem bizonyitja, hogy mukodik, mig mas illuzionistak megmagyaraztak mar millioszor, hogy ez csalas!!! Nezd meg az egyik leghiresebb magyarazatot a youtube-on Derren Brown photoreading klipjebol. Lazan sokkal jobbat csinalt es meg is mondja, ne akard megtanulni se ezt, se az ovet, mert csalas!

Vannak gyorsolvasasi versenyek, de azok egyszeru gyorsolvasasi technikakat tartalmaznak. A villamolvasas egyebkent egy-ket gyorsolvasasi technikara epul. Ezert kezded elhinni, hogy mukodik. (Tobbek kozott). Gyorsolvasas letezik es versenyek is vannak kiirva erre. Nezz utana. ;)

2013. márc. 5. 23:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Én amúgy tudok villámolvasni, csak éppen kb ilyesmit tudok feldolgozni: asdfámböőáém dfgáél23áé32 áé, élwánf
2013. márc. 6. 00:39
 10/10 anonim ***** válasza:
én villám mekvínt ajánlanám. de elsőként szerezned kell egy villámkönyvet is.
2013. márc. 21. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!