Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan váljak lángésszé?

Hogyan váljak lángésszé?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 19:07
1 2
 11/17 tibtib válasza:
Elmész tűzoltónak!
2013. febr. 28. 13:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem, hagyd ezt a hülyeséget, hogy lángész, az ilyen emberek általában nem is tudnak róla. Egyébként mindnyájan a boldogságunkat, az önmegvalósításunkat keressük egész életünkben, és azt sokféleképpen megtalálhatjuk. Írta: Egy nyugdíjas, akit annak idején lángésznek hittek.
2013. febr. 28. 13:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Egy lángész véleménye: "Gyorsan felejtsd el ezt az oldalt, mert itt csak butulni lehet! De azt jó gyorsan! Amióta én is idejárok már "csak" 135 az IQ-m!
2013. márc. 1. 07:44
 14/17 yuluska válasza:
0%
TANULNI, TANULNI, Gyakorolni, mert gyakorlat teszi az embert. Egyébként az sem bej, ha ilyen kérdéseket nem teszel föl.
2013. márc. 1. 15:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Szélesítsd a látóköröd, legyél nyitott és befogadó az új, számodra szokatlan vagy idegen, ellenszenves ideákra és olvass, olvass, olvass. Törekedj arra, hogy bármit olvasol, legyen egy tudományos cikk, egy regény, akármi, saját, egyedi nézőpontból szemléld azt, ne pedig az író szemszögéből. Legyen mindenről saját véleményed. Ne ragaszkodj a megszokott szemléletekhez, állj hozzá mindenhez egyedi módon. Keress olyan weboldalakat, ahonnan minden nap új információkhoz juthatsz, lehetőleg minél szélesebb spektrumról. Ne teljen el úgy nap, hogy legalább 5-10 új dolgot nem tanultál. Tök mindegy, hogy az mennyire nem a szakterületed, a tudás az tudás. Tanuld meg összekapcsolni a területeket, ne külön-külön tekints az egyes ágazatokra, hanem egy szerves összefüggő egészként. Folyamatosan keress összefüggéseket a tudomány és bölcsészetek egyes különálló ágai között. Kapcsolj össze mindent mindennel. Az sem árt, ha havi pár alkalommal eltöltesz egy-egy éjszakát a wikipédiát bújva. Akármennyire is megbízhatatlan forrásnak tartják, igenis rengeteget lehet onnan tanulni. A hibás információk pedig így is kiesnek, mert nem illik majd bele a világról kialakított egységes képedbe.
2013. márc. 2. 00:48
 16/17 anonim válasza:
0%
gyujtsd meg a hajad! nekem bevált hatarozottan jobban ereztem szagokat is!
2013. márc. 6. 21:47
 17/17 anonim válasza:
0%

Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni.

Így akár az Operába is eljuthatsz.

2013. márc. 12. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!