Fura érzés agykontroll gyakorlat közben. Mi lehet az oka?
Reggel és este hanganyagra szoktam relaxálni, esténként kellemesen ellazulok és nyugodtan végig csinálom a dolgot. Ellenben reggelenként ellazulás után mintha valami csikolná az oldalamat és ellenállhatatlan kényszert érzek arra, hogy megmozduljak, többnyire meg is mozdulok...
Mi lehet ennek az oka? Mit tehetek ellene?
:D
teljesen ismerős
amikor már tökre el vagy zsibbadva, akkor meg akarsz bizonyosodni róla, hogy mozognak e a végtagjaid, lehet ez a gond
legalább is nálam ez szokott lenni
hát annyi, hogy elengeded, és átadod magad az érzésnek, akkor sztem el múlik ez a kényszer
A relaxálás nem arról szól, hogy ülsz, mint egy szobor. Ha meg kell mozdulnod, mozdulj meg! Ha valamid viszket, vakard meg!
A lényeg, hogy a lehető legkényelmesebben érezd magad.
Relaxációnál teljesen normálisak bizonyos tünetek: pl.: vázizomzatban helyenkénti "tikk"-elés (apró izomrángások) köhögési kényszer, viszketés, akár nyálfolyás is. Ezek általában elmúlnak idővel. Ha valami gyanúsat tapasztalsz, akkor annak érdemes utánajárni, lemész laborszintedre és megkérdezed a segítőidet, hogy mi az oka.
Nekem a kezdeti időszakban nagyon fájt a jobb lábamon az középső ujjam, zavart is a relaxálásban. Aztán megkaptam a választ, hogy a körmöm elkezdett benőni. Ezt én figyelmeztetésnek tekintettem, hogy figyeljek rá jobban. Persze a lényeg, hogy jól érezd magad! Egyre jobban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!