Hogy lehet információt (pl. : születési dátum) kiszedni valakiből agykontroll segítségével?
"Szia. Mikor születtél?"
Állítólag nagyon hatásos, én magam is többször sikeresen alkalmaztam.
a) Agykontrollal sehogy, de próbálkozz ingával. Elkezded mondani az éveket és ahol jelez az inga, az jó, aztán a hónapokat, aztán a napokat. Vagy kitalálod vele vagy nem :))))
b) megkérdezed mikor van a szülinapja, mert virágot akarsz neki küldeni. Ha megmondja, utána megkérdezed hány éves és máris egy egyszerű kivonással kiszámoltad a születési dátumát.
c) ellopod a személyi igazolványát és kiolvasod belőle. Aztán ne felejtsd el visszalopni.
d) megkérdezed a legjobb barátját,vagy az anyját, vagy a testvérét. Esetleg az apját vagy a nagymamáját.
e) mély transzcendentális meditációba merülve, meggyőzöd magad arról, hogy nem is érdekel a születési dátuma, hisz ha olyan a viszonyotok, hogy ezt nem tudod tőle megkérdezni, akkor édes mindegy, hogy mi a horoszkópja :)
Remélem segítettem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!