Használ (t) valaki a babájánál agykontrollt?
Figyelt kérdés
Mivel próbálkoztatok?
Először kis üzenetekre gondolnék, mint hogy szeretem. És azután? Adnátok ötleteket?
2013. febr. 22. 22:55
11/12 Tom Benko válasza:
Azt éreztetni kell vele. Beszélsz hozzá, énekelsz neki, játszol vele, stb...
12/12 anonim válasza:
Nem tartom jó ötletnek azt, hogy így befolyásolod a gyereked. Mi van ha teljesen más dolga van az életben, mint azt te hiszed és ártasz neki? (láttam itt az engedelmeskedek anyunak apunak mondatot, főleg erre gondolok most, mi van ha az a dolga, hogy idegesítsen titeket és ezzel megtanítson titeket valamire? Nem csak neki, hanem magatoknak is ártasz.)
Bocs, hogy így leszidlak, én agykontroll mellett vagyok, meg taníthatod őt majd ilyenekre, de ez az én szemeben a szabad akarat elleni cselekedett, amire nagyon érzékeny vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!