Használ (t) valaki a babájánál agykontrollt?
Mivel próbálkoztatok?
Először kis üzenetekre gondolnék, mint hogy szeretem. És azután? Adnátok ötleteket?
Hát én próbálkoztam vele, hogy azzal alvásra bírom majd, de mivel tök álmos voltam, mire eljutottam az ágyba, kidőltem, így nem lett belőle semmi. :)
De jó ötlet, lehet az élettel kapcsolatos dolgokat: hogy bevonzza a pozitívat, találja meg az útját az életben, vagy akár csak az apró örömöket minden nap. Amiket a szokásos reggeli-esti programozásnál szoktál mondani magadnak, azt mondhatod neki is.
Nézd ezen az oldalon van egy konkrét példa, bár nekik már nagyobbak a gyerekei, de ezeket alfában is lehet üzenni:
- Mindennap és mindenhogyan egyre jobban, jobban és jobban vagyok.
- Tökéletesen egészséges vagyok, elmúlt minden fájdalmam (ha van valami konkrét baj, akkor arra külön kitérünk), jól érzem magam.
- Jó gyerek vagyok, szót fogadok szüleimnek, tisztelettudóan beszélek velük, a nyöszörgés távol áll tőlem.
- Jó gyerek vagyok, szeretek iskolába járni, szót fogadok a tanító néninek, részt veszek minden közös tevékenységben.
- Jó gyerek vagyok, szeretek óvodába járni, szót fogadok az óvónéninek, szívesen játszom mindenkivel, örömmel adom a játékaimat mindenkinek, az irigység távol áll tőlem.
- Szeretem Annát, szeretem Csabikát, szeretem Apolkát, szeretem Anyát, szeretem Apát, szeretem Lucát (a kutyánk), szeretem önmagamat, mindenkit nagyon szeretek, boldogan élek.
- Vidám gyerek vagyok, sokat mosolygok, sokat nevetek.
- Szeretem az embereket, és ők is szeretnek engem. Az emberekről csak jókat mondok.
- Jól érzem magam, élek boldogan (ezt énekelve, egy régi sláger zenéjére), befogadom életembe a legnagyobb bőségnek és csodálatos történéseknek azt a lehetőségét, amit a Teremtő nekem adományoz. Befogadom magamért és az egész emberiségért.
- Mindennap és minden szempontból egyre jobban, jobban és jobban vagyok.
- Átalszom az egész éjszakát, szépeket és jókat álmodom, reggel vidáman és frissen ébredek, csak reggel fogok pisilni.
- Reggel gyorsan felöltözöm, és örömmel megyek óvodába, iskolába.
2. válaszolónak köszönöm.
A többieknek meg miért kell beszólniuk?
"Tudsz bármit az agykontrollról?"
Hadd kérdezzem meg, kedves kérdező; a babád tud valamit róla? Szerintem várd meg amíg felnő, és majd ő eldönti, hogy ki akarja-e próbálni, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!