Van olyan anyuka itt, akinek a babájánál még 7 hósan is tartott a hasfájás, de később azért elnőtte?
Kislányommal 7 hónapig voltak komoly sírások, többször voltunk vele kórházban is, meg ezernyi kivizsgáláson, mert már nem vett levegőt a sok sírástól (ami akár 10 órán keresztül tartott, és semmi sem hatott).
Rá azt mondták végül mindig, hogy hiperszenzitív és ezért sír, nem a hasfájás miatt.
Amúgy ő enyhén refluxos volt, nem tudom, hogy ilyen kivizsgáláson jártatok-e már!
Amúgy 1 éves korára lett jobb. Most 2,5 éves és egy aranycsajszi, nyoma sincs a sok-sok szenvedésnek az első évből!
Köszönöm, kicsit megnyugtattál.
Persze, gasztroenterológián már töbször jártunk (bár tükrözni nem tükrözték, ez igaz, mert fejlődik, akkor meg nagy gond nem lehet). Kórházi kivizsgálásokon többször voltunk. Csak a tápszert váltogatják. Nekem úgy tűnik, hogy a hozzátáplálás is csak rontott a helyzeten, de nem tudom tőle megvonni, mert ezt szereti.
Ő mondjuk nem sír ennyire, de éjjel sokszor ébred hasfájásra, aztán ha sikerül pukiznia 1 óra sírás után, akkor alszik tovább.
Nappal meg nyöszörög, amíg nem tud kakilni vagy pukizni.
És nem használnak a hasfájós szerek.
Mi is ebben a helyzetben vagyunk,bár nálunk enyhébb már..kisfiam 8 hónapig volt extra hasfájós.15hós Most is erőlködik,ha pukiznia kell és nyűgös is mellé olyankor..Éjjel is sokszor ébred ez miatt..Mi voltunk gasztroenterológián és töltöttünk 7 napot kórházban,beöntés,infúzió,diéta! De vége sajnos nem lett,csak enyhült..Milupa fermentál tápszert kap és az is valamelyest csillapította.
Kitartás,a babáknak pedig jobbulást kívánok.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!