Segítségre van szükségem.Minden alkalommal,amikor este,lefekvés előtt megpróbálok lemenni alfába,bealszom :( Ez még nem lenne gond,egy alkalommal.De MINDÍG ez történik ! Akár friss vagyok,akár nem,egyszerűen elalszom,és másnap reggel a buszon jut eszembe,hogy hoppá,nem sikerült :/ És egyszerűen SEMMIT nem tudok tenni ellene,mintha kitörlődnének az emlékeim az estéről.Vélemények,(esetleg tapasztalatok?) Help ! :(
2013. febr. 20. 20:51
1/7 anonim válasza:
Szerintem ne este csinàld, hanem nap közben, mikor van pár szabad perced.
Én sem este szoktam, akkor már túlságosan rá vagyok készülve az alvásra.
2013. febr. 20. 21:09
2/7 A kérdező kommentje:
Hát első,ezen már majdnem nevettem,de majd legközelebb ! Második : az a baj,hogy nap közben nem lehet,mert sosem vagyok egyedül otthon :/ Csak nagyon ritkán.De akkor megpróbálom. Más valaki ? Örülnék még pár kommentnek :)
2013. febr. 20. 21:12
3/7 anonim válasza:
Alfába nem csoda, hogy nem tudsz lemenni, az a legnehezebb. Először deltával próbálkozz, és ne gondolj közben alfára, mert akkor megint bealszol. Ha először nem sikerül másnap próbáld újra, egyre könnyebb lesz estéről-estére.
De ha lementél deltába akkor mindig megjelennek a csillámfaszlámák, őket le kell győznöd minden alkalommal, különben beindítják a testedben az ürítési folyamatot, magyarul besz@rsz álmodban.
2013. febr. 20. 21:12
4/7 A kérdező kommentje:
Sose hidd,hogy nincs leljebb -.-
2013. febr. 20. 21:23
5/7 anonim válasza:
Próbáld meg széken ülve. Nem viccnek szánom, ha eddig mindig azt csináltad,hogy ágyban feküdtél a sötétben és hulla fáradtan próbáltál agykontrollozni, akkor ez a tipp jól jöhet.
Domokos Gabriella könyvében olvastam,hogy ő a tanfolyam után egy ideig azt programozta, hogy az esti agykontrollozás közben ne aludjon el és bevált neki. Hirtelen ennyi jut eszembe, remélem segített. :)
2013. febr. 20. 22:07
6/7 anonim válasza:
Érdekes, hogy mindenki milyen ügyesen programozza az agyát jobbra-balra, miközben félig írástudatlan.
2013. febr. 21. 10:20
7/7 A kérdező kommentje:
Miért,mit írtam el ? Nem bántásból,de ha kritikát fogalmazol meg,akkor írd is oda mi a rossz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!