Hogyan lehet amneziat okozni?
Figyelt kérdés
Amneziat hogyan lehet okozni azon kuvul hogy baseball utovel a fejre utni stb...
Olyasmire gondolok,hogy nem tul fajdalmas es nem tartson nagyon sokaig.
Vagy ha nektek volt akkor milyen erzes?
2013. febr. 6. 14:54
1/9 anonim válasza:
Ha sokat iszol lehet filmszakadás,de mire jó az neked?
2/9 anonim válasza:
Igazából tök mindegy mennyire fájdalmas. Én betonba fejeltem (elvileg) és nem emlékszem rá.
3/9 anonim válasza:
Baseball ütő sem fájdalmas mert ugye nem emlékszel rá.
4/9 anonim válasza:
Ha bárki is tudná szabályozni az amnézia időtartamát,akkor már a Nobel-díj átadáson csücsülne.Ez nem befolyásolható.Egyébként is minek akarsz te amnéziát mesterségesen előidézni?Legyen már eszed.
5/9 anonim válasza:
Nem lehet. Pontosabban hipnózissal lehet, de nem mindenkinél működik, és nem is fog neked ilyet csinálni senki. Ráadásul a tudatalatti nem törlődik, tovább fog emészteni belülről egy esetleges rossz emlék, csak így még küzdeni sem tudsz ellene.
6/9 anonim válasza:
Ha egy emlék negatív érzelmi töltetét akarod eltüntetni arra az EFT kiváló. PTSD-s veterán katonákon is alkalmazták, készült róla dokumnetum film. Nagyon hatásos!
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, a bsaeball utovel is lehet mert nem emlekszelera DE HA NEM JON OSSZE ELSORE???
Amugy ki mondta hogy magamnak akarom?
Es Mi a Dokumentumfilm cime? :P
Koszi.
2013. febr. 7. 14:40
8/9 anonim válasza:
Melyikünk írta,hogy magadnak akarod?Mert szerintem senki sem.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem lehet. Pontosabban hipnózissal lehet, de nem mindenkinél működik, és nem is fog neked ilyet csinálni senki.
2013. febr. 7. 17:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!