Milyen megoldást alkalmazzak pánikbetegség, szorongás leküzdésére? Van valami tuti hasznos módszer?
Ismerem a pánikbetegség érzését és meg fogsz lepődni kicsit:
1. munkahelyet váltottam, ahol nincsenek negatív emberek, mindenki pozitívan áll a világhoz.
2. boldog párkapcsolatban élek, kifejezetten jó szexuális élettel.
3. új munkahelyemnek köszönhetően elég pénzt keresek, hogy anyagilag is jobb legyen a helyzetünk
4. ha nem dolgozok a munkahelyemen, akkor pihenek és házimunkát végzek, ergó lefoglal a gyerek és mindig megtalálja az ember az elfoglaltságot.
5. Balogh Béla: A tudatalatti tízparancsolata mp3 naponta 2X
Pszichológus tud segíteni.
Az Agykontroll nem gondolom, hogy ezt megoldja, maximum csak elnyomja a problémádat.
Amúgy nem csak a "negatív dolgok felhalmozódásától" tudsz szorongani, nem attól, hogy az elméd tele van "negativitással".
Van, amikor a külső körülmények sz.arok, azon meditálhatsz, ahogy akarsz, akkor se lesznek jobbak, ha nem teszel semmit a változásért.
Nem feltétlen a te gondolkodásodban van a hiba.
Lehet, hogy a családod miatt szorongsz,
Evele 123
Nagyon irigyellek!!! Bármit megtennék azért, hogy nekem is ilyen életem legyen!!!
a sport és a táplálkozás jó, a környezet változás hasznos lehet(sajna nem mindig van rá lehetőség..) ha jó az új társaság. Se a pszichológus (ő is csak egy ember és tapasztalatom szerint semmivel se érnek többet egy jó ember ismerőnél.. sőt), se az agykontrollnak, ne higgy feltétel nélkül.
A meditációnak két fajtája van, neked talán azt a fajtát javasolnám amikor próbálsz pozitív dolgokra, "szeretetre", örömre koncentrálni.
De szerintem is káros is lehet az agykontroll, ha nem megfelelően használod, legalább is a magasabb szintűekkel ne próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!