Tényleg van aki Lozanov módszerrel egy nap alatt megtanul egy nyelvet?
Értek hozzá...
Egy nap alatt nem lehet megtanulni egy nyelvet.
Meg kell próbálni és kiderül.
Sok dolog van a világon amiről azt mondják, hogy nem sikerülhet, de igazi ismereteink nincsenek róluk.
Az oktatás egy nulla, elnézést a tanároktól, de ez igy van. Egyféle verziót tapasztaltam az oktatásra életem során, de gondolom nem is szabad a tanároknak másképpen tanitania.
Ha belegondolunk a tanárok is csak munkások mint pl egy gyárban. Megtanitják nekik mit kell csinálniuk és ennyi.
Nem csak egy telefongyári munka nevezhető robotmunkának, az oktatás is az. Ötletek nélkül csinálják azt egész életükön keresztül amit egyszer begyakoroltattak velük.
Ugyanez elmondható az orvoslásról és igy tovább, pl ki gondolná, hogy rákot lehet petróleummal gyógyitani, senki, mert bár kutatások mutatták, hogy hatásos, leadták az emberiségnek hogy nem az és további pénzt tudnak elsumákolni ezzel.
Rengeteg oktatási módszer van amiről a történelemben bebizonyosodott, hogy hatásos, mai könyvek irnak róluk, próbálják használni az emberek, de az oktatási rendszerbe nem kerülnek bele, de majd talán egyszer.
Sok mindent kinevetünk amit a múltban csináltak az emberek, a primitiv ősök, majd egyszer rajtunk nevetnek, bár lehet már most is.
Nem tudom, de én most kipróbálom.
Egy szót sem tudok franciául, elkezdem tanulni.
Majd írom az eredményeimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!