Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Tényleg van aki Lozanov...

Tényleg van aki Lozanov módszerrel egy nap alatt megtanul egy nyelvet?

Figyelt kérdés
2012. dec. 12. 15:27
1 2 3
 11/21 Rian82 válasza:
76%
Kedves előttem szóló. Ha valamihez nem ért, kérem ne állítson butaságokat. Lozanovnak sikerült 1 nap alatt megtanulnia idegen nyelvet. Ez nem azt jelenti, hogy máris utazott az adott országba folyékonyan beszélni, de képes volt megérteni az emberek beszédének 70%-át. Google tele van e módszerrel. 1 nap alatt kb 1000 szót képes megtanulni az ember. Ha a leggyakrabban használt szavakat, kifejezéseket tanuljuk meg, sikerülhet.
2013. máj. 3. 16:15
 12/21 anonim ***** válasza:
13%

Értek hozzá...

Egy nap alatt nem lehet megtanulni egy nyelvet.

2013. máj. 3. 22:37
 13/21 optikacska válasza:
100%

Meg kell próbálni és kiderül.

Sok dolog van a világon amiről azt mondják, hogy nem sikerülhet, de igazi ismereteink nincsenek róluk.

Az oktatás egy nulla, elnézést a tanároktól, de ez igy van. Egyféle verziót tapasztaltam az oktatásra életem során, de gondolom nem is szabad a tanároknak másképpen tanitania.

Ha belegondolunk a tanárok is csak munkások mint pl egy gyárban. Megtanitják nekik mit kell csinálniuk és ennyi.

Nem csak egy telefongyári munka nevezhető robotmunkának, az oktatás is az. Ötletek nélkül csinálják azt egész életükön keresztül amit egyszer begyakoroltattak velük.

Ugyanez elmondható az orvoslásról és igy tovább, pl ki gondolná, hogy rákot lehet petróleummal gyógyitani, senki, mert bár kutatások mutatták, hogy hatásos, leadták az emberiségnek hogy nem az és további pénzt tudnak elsumákolni ezzel.

Rengeteg oktatási módszer van amiről a történelemben bebizonyosodott, hogy hatásos, mai könyvek irnak róluk, próbálják használni az emberek, de az oktatási rendszerbe nem kerülnek bele, de majd talán egyszer.

Sok mindent kinevetünk amit a múltban csináltak az emberek, a primitiv ősök, majd egyszer rajtunk nevetnek, bár lehet már most is.

2013. júl. 5. 14:14
 14/21 A kérdező kommentje:
Amúgy szégyen de igaz a tanárok értenek a legkevésbé a tanuláshoz ebben az országban, sajnos nem a legjobbak mennek tanárnak illetve az egyetemen sem készítik őket fel rendesen. Így hát marad a régi poroszos módszer. Persze tisztelet a kivétel, vannak igazán kiváló tanárok is, de ők mind modern módszerekkel oktatnak.
2013. júl. 5. 14:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, de én most kipróbálom.

Egy szót sem tudok franciául, elkezdem tanulni.

Majd írom az eredményeimet.

2013. nov. 1. 12:19
 16/21 anonim válasza:
Nos? Volt eredmény?
2014. márc. 13. 20:53
 17/21 anonim válasza:
Eredmény?
2015. febr. 7. 11:27
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem volt eredmény, csak újra rájöttem, hogy utálom a francia nyelvet, így hagytam a francba.
2015. febr. 7. 22:35
 19/21 anonim válasza:
De tud valaki konrétan kidolgozott Lozanov féle olyan tanulási módszert amit otthon,egyedül is el tudsz végezni?
2016. máj. 12. 12:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Brian Tracy-nél hallottam róla, hogy milyen sok szót meg lehet tanulni vele egy nap alatt. Viszont egy nyelv sokkal többől áll, mint puszta szavakból.
2016. máj. 12. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!