Ezt lehetséges az AgykonTrollal elérni?
Ezt az üzenetet kaptam egy agykontroll mestertöl:
"A szellemvilág fénylényei által rám ruházott képességeknél fogva elmondom most neked. Arra születtél le, hogy a tudati rezgéseidet transzponálva karmikus feladatodat végrehajtsd. Nagyon fontos, hogy a Fényre összpontosíts, ami harmóniát hoz a Földre.
A betegséged rólad szól, meggyógyulsz, ha te is akarod!"
"AgykonTrollal" XDDD ettől majd leestünk az ágyról a röhögésről.
Csak akkor lehetséges, ha át tudod transzportálni a tudatalattidat a tudatfeletti világba, az angyalkommunkiácó eszközeként felhasználva lényed, átlényegíteni, magasabb szinten rozogva érzékeled a rozogást.
Veronika!
A jelenlegi Trollod, helyett sokkal karizmatikusabb tanfolyamot indítok agykurkász témában, akciós áron 87.000 Ft/ szemeszter Hegyhátnekeresden a Bokorugrató köz 17/a alatt. Amennyiben hozol legalább 20 agymosott droidot, akkor neked csak 86.000 Ft lesz a tanfolyam.
Kedves Veronika!
Sajnálom ha megsértettelek. Azonban amit mondtam azt komolyan gondoltam.
Ki is elemzem neked, hogy értsd, miért:
(Az első mondatot hagyjuk, ha akarod hidd el, bár én fenntartással kezelném.) A második mondat szerint "Arra születtél le, hogy a tudati rezgéseidet transzponálva" - Transzponál: zeneművet más hangnembe helyez. (ez mit akar jelenteni?) - "karmikus feladatodat végrehajtsd." Tehát ugyanez a mondat fellengzős okoskodás nélkül: Arra születtél, hogy vérehajtsd az életfeladatodat. (Ami végülis igaz.)
A harmadik mondat tényleg jótanács, bár ahhoz, hogy összpontosíthass a Fényre, ahhoz előbb nem ártana rálelned.
Szóval mindent összevetve hasznos tanácsokat adott a figura. Sok sikert kívánok hozzá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!