Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Szavainknak lehetséges ilyen...

Szavainknak lehetséges ilyen mértékű ereje?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Nem,értek valamit...sokat olvastam, hogy ha sokat mondasz magadban Valamit,az kihat...pl. ma furcsa dolog történt..velem..volt barátomon,alkalmaztam 2-3napja hogy Ellenállhatatlanul vonzom XY-t. és eddig,nem csinált semmit,ma láttam,hogy megbámult..bár ma sajnos,összejött egy lánnyal..de ugyebár én nagyon szeretem...szerintetek,ilyen mértékben lehet esélyem,hogy visszajöjjön,hozzám?hogy az eszében járjak?

normális,válaszokat kérek.

Köszönöm,előre is.

2012. okt. 4. 17:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Igenis működik a vonzás törvénye, én gyakran tapasztaltam már életemben. 12 éve használtam először az agykontrollt, mikor szerelmes lettem a páromba. Ő nős volt, csak kalandnak indult a dolog. Én azt a képet égettem az agyamba, hogy együtt vagyunk egy új házban amit mi építettünk és van egy közös gyerekünk. Mikor összeköltöztünk, én el is felejtettem az agykontrollt. 11 éve vagyunk együtt, házat építettünk, 2,5 éves a gyerekünk. A gyerek születése után folyton azon paráztam, hogy a gyerek tönkreteszi a házasságunkat. Másra sem tudtam gondolni, hát be is vonzottam az életembe, párom pár hete elköltözött. Ezután mondta a barátnőm hogy agykontrollozzak, ekkor jutott eszembe, hogy hát igen, hisz az egész életünket én teremtettem a gondolatomban. Remélem, sikerül bevonzanom azt is hogy mi még leszünk együtt boldogok, és ma már éreztem pozitív változást a férjemen, mikor nálunk járt. Vissza még nem költözött, de próbálom hinni hogy így lesz. Főleg, miután pár hete kialakult bennem, hogy a munkahelyemen át szeretnék kerülni egy másik irodába és hittem is benne hogy majd így lesz. És most hétfőn áttettek, nem is reméltem hogy ilyen gyorsan beválik:-))) Aki nem hisz benne az nem tudja szívvel-lélekkel csinálni és annál tényleg nem működik!
2012. okt. 6. 18:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Ja, a két említett film A titok c. film, és a Mi a csudát tudunk a világról c. film, gondolom. YouTube-on mindkettő megnézhető, nagyon jó filmek!
2012. okt. 6. 18:42
 13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) utolsó válaszoló;) drukkolok hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd.:) remélem,nálam is működni fog...nem birom elviselni hogy van barátnője...:s és hát aza baj hogy nem nagyon tudom elhinni hogy van esélyem mivel szereti a csajt..:(
2012. okt. 6. 18:47
 14/19 anonim ***** válasza:
Köszönöm:-) Nézd meg a filmeket, ajánlom! Megérted, hogy kell működtetni! Szurkolok, de rajtad múlik, hinned kell hogy van esélyed. Különben is, miért ne lenne?:-)
2012. okt. 6. 18:51
 15/19 A kérdező kommentje:
hát,mert nagyon szereti azta csajt és régóta barátok ugye és tegnap előtt jöttek össze közös kép egésznap szerelmes kiirások és nagyon fáj..és igy nehezen tudom,elhinni + féléve szakítottunk de azóta is szeretem...:(
2012. okt. 6. 18:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok? Mennyi ideig voltatok együtt?
2012. okt. 6. 21:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Tehát ha létezik a titok akkor rabszolgasorsba hajthatok másokat, akkor az ő vonzásukkal mi lesz. A pali másra vágyik nem rád. Te azt akarod, hogy ő azt akarja, hogy összejöjjetek, de ő nem ezt akarja, hanem mást. A gondolat sugaraknak fontosabb, a te akaratod, mint az övé? Hogy van ez. Még ha a titok rendszer játékszabályival és axiómáival játszunk, akkor sem etikus, és gerinces dolog, amit akarsz. Te nem bevonzol, hanem menekülsz a valóságból.
2012. okt. 8. 07:39
 18/19 anonim ***** válasza:
Igazad van de ez sarkítás:-)))) Adott személyeket nem tudsz bevonzani az életedbe, ha ő nem akarja, ez így van! De az optimista, vidám hozzáállással, ha szilárdan hiszel abban hogy hamarosan eléred amire vágysz, be fog tudni a kérdező vonzani szerelmet az életébe! Lehet, hogy a volt párja fog rá felfigyelni ismét emiatt. Ha meg valaki más, akkor is nyert, egy új szerelmet! Jobb, mintha otthon sopánkodna és sajnálná magát:-)
2012. okt. 8. 11:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok, nem hiszek a titok valódiságába, még ha sok emberen is segített szerintem placebó. De ez most nem is fontos. Ha teszem fel igaz és bevonzza a szerelmet és utána boldog lesz, az tiszta sor az övé és tök jó, hogy boldogan élhet. De ha azt kezdi erősen gondolni, hogy x,y lány hagyja ott az áhított fiút, és a fiú csalódjon, majd jöjjön rá hogy engem szeret. Vagy nem is ilyen sarkasan, mondjuk, hanem a fiú érezze azt, hogy igazából engem szeret, a másik lány meg jöjjön rá, hogy nem a fiút szereti és úgy váljon be. Az sehogy sem egyenes. Gondolj bele a fiú vagy rájön vagy nem, A kérdező nem tudhatja mit gondol érez. Ő csak azt szeretné, hogy vele legyen. Akármelyik irányból nézed a kérdezőnek bele kell kontárkodnia a fiú érzelmeibe, gondolataiba vágyaiba. Ráadásul mind önös érdekből. Ez olyan "Overly attached girlfriend". Erre jön rá még én (és még sokan mások) szememben az, hogy inkább elkezd valami új keletű marketing mítoszban hinni, és inkább megbűvölne valakit, mintsem egyenes gerinccel odaállna az élet elé a neki járó pofonért vagy csókért. ugyanilyen kiscsajok akarnak agykontrollt, ráolvasást, szerelmi kötést csinálni azért mert egyszer nem olyan jó az élet, mint oviban volt. Persze ezek után is lehet még ezt azt hinni meg csinálni, én meg akármiben tévedhetek. De egyszer majd fel kell nőni.
2012. okt. 8. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!