1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Az alfa étterembe?
Én nem ajánlanám... legutóbb is légy volt a levesemben... :/
3/7 anonim válasza:
hát haver, ez cseppet sem volt vicces
4/7 anonim válasza:
Abraca A., ha már nem veszed komolyan a kérdést, légy legalább igazán vicces, mert ez most gyengén muzsikál...
5/7 anonim válasza:
Te látom többet tettél hozzá a kérdéshez ezzel a válasszal :D
6/7 anonim válasza:
Abraca, azért voltam itt, mert érdekel a téma és olvastam volna a választ én is, a kérdezővel együtt. Te minden kérdésre tudsz válaszolni, amit elolvasol, okoska? Mellesleg, ha nem vetted volna észre, te a kérdezőnek írtál semmilyen választ, én pedig neked írtam. Na puff
7/7 anonim válasza:
Nekem írtál egy semmimondó választ, amivel csak pazarlod a helyet az oldal tárhelyén.
Ne akard már ennyire megmagyarázni, egy fokkal se ér többet a felesleges szájjáratásod mint az enyém ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!