Hogy kell rendesen a szintemre menni (alfába)?
Üdv!
Elkezdtem kb. 1 hónapja agykontrollozni, de csak így haverokkal könyvből ezt-azt összeszedegettünk, meg amit ismerősöktől tanultunk, de nem vagyok benne biztos, hogy tényleg lemegyek alfába, vagy csak fekszek azt gondolkozok? :D
Mi ennek a helyes technikája? Ti hogy szoktátok?
Legegyszerűbb, ha keresel valakit, aki le tud vezetni és akkor megismered az érzést. Segíthet úgy is, hogy "megkönnyíti" a szintre menetelt a későbbiekben.
Vagy menj el egy agykontroll tanfolyamra.
Sok embernek az alfa állapot nem szokatlan, mert gyakran használja azelőtt is, hogy foglalkozott volna vele tudatosan.
feküdj le az ágyra nyújtott lábakkal, a hátadra. kezeid tedd le magad mellé. fontos, hogy kényelmesen elférj az ágyon, ne legyél betakarózva.
csukd be a szemed, képzelj el egy olyan csigalépcsőt, ami a csúszdáknál szokott lenni. képzeld el, hogy azon sétálsz lefelé. soha nincs vége, a sötétségbe veszik. csak menj lefelé. ne mozgasd a tested. egyre lassabban vedd a levegőt, olyan mélyet, mint mikor orvosnál vagy, és kéri, hogy vegyél nagy levegőt, mert meghallgat a sztetoszkópjával.
közbe csak menj lefelé.
érezd, hogy ellazul a tested.
csak menj lefelé.
úgy fogod érzeni, mintha valami húzna lefelé. ezt felváltja pár perc múlva majd egy olyan érzés, mintha lebegnél.
és szerintem csendben jobb csinálni, mint zenével.
remélem, hogy segítettem.
és vissza akarsz jönni alfából, akkor ne hirtelen csináld, hanem fokozatosan kezdd el gyorsabban venni a levegőt (amit egész addig nagyon lassan csináltál), egyenként kezd megmozgatni az ujjaid, egyes testrészeid, képzeld azt, hogy felfelé jössz, azon a bizonyos lépcsőn, és lassan nyisd ki a szemed.
előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!