Ez nem hülyeség?
Itt azt írja, hogy agyunk 2%át használjuk ki, ami egy oltári nagy baromság
Az első mondatban megdőlt az egész...bár biztos lesznek olyanok akik azt mondják, hogy segít azoknak csak annyit írnék, hogy PLACEBO
Ha tényleg a 100%-at hasznánk gondolom okosabbak lennének az emberek....
lásd evolúció :Folyamatosan fejlődik az ember és az agy .
Még nagyon nem használjuk ki a maxot...
Mert még mindig nagyon ostoba nagyon sok ember .... önpusztitó egy faj....
Még annyit az ezotériában(nem helyes kifejezés ez) lévő emberekről hogy:
akik a médiában szerepelnek vagyis pénzért csinálják azoknak a nagyon nagy része csaló!
Akik tényleg tudnak valamit azok csendben vannak.
én úgy tudom nem attól függ, hogy 2 ember közül ki az okosabb, hogy kinek nagyobb az agya, hanem, mennyire barázdált
de tényleg mielőtt valaki válaszolna olvassa el a többi link közül legalább egyet
Én ezt az egész félreértést talán úgy tudnám magyarázni, hogy:
Adott egy x méretű gázpalack. (Nevezzük agynak.)
Ha ezt teljesen megtöltjük gázzal (tudás, képesség) úgy, hogy az már cseppfolyós állapotba kerül, akkor 100%-ig tele van. De ha csak kis nyomással töltjük fel, akkor is a teljes térfogatát használjuk a palacknak, de az előbb leírt gázmennyiségnek csak 10%-a van benne.
Kedves kérdező!
Természetesen a 2%-nál sokkal többet használunk, de egyáltalán nem az egészet. Ha 100%-át használnád, akkor nem lenne hely tanulásnak, emlékezetnek - az agyban folyamatosan új szinapszisok jönnek létre. Az hogy minden területe kihasznált és aktív nem jelenti azt hogy az agysejtek 100%-a hasznosítva van.
Ami az agykontrollt illeti, működni működik, de elég alacsony hatásfokkal, és sokkal több benne a hülyeség mint az igazság. Én úgy tudnám jellemezni, hogy az agykontroll egy a Távol-Keleti spirituális gyakorlatok utánzására tett nagyon gyenge kísérlet, azok számára akiknek a valódi "túl magas" lenne. Az agykontroll amolyan Tesco-gazdaságos spiritualitás.
Üdvözlettel,
Ezalor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!