Hülyeség az ha meg ijedek a Kör című filmtől?
6 évesen nézetett velem az unokatesóm elősször horrort..
Asszem Freddy krueger és Jason volt, akkor annyira fóbiás lettem, hogy mindenhova feloltott lámpával járkáltam este és anyuméknál aludtam :D Így visszagondolva elég vicces, de nekem az a véleményem hogy elvagyok nélkülük :D És sztem nem hülyeség ha megijedsz :D mondjuk az volt az első horror amit végigtudtam nézni :D
Nincs ebben semmi különös! Ez a lényeg. De azért hosszú távon ne félj tőle, mert az alaptalan, hisz csak egy film. :)
Won
dehogy, egyáltalán nem szégyen. Én személy szerint imádom a horror filmeket, nagyon nagy rajongójuk vagyok, és egy két horror még meg is ijeszt.(nem azért mert ennyire tökös gyerek vagyok, hanem szerintem nem jó a felhozatal, kevés ígényes horror film van.
Amennyiben a Körnél félelmetesebb filmet szeretnél nézni ajánlom a Paranormal Activityt, egy tál popcornal, kólával, és kis türelemmel =)
kb 8 éve láttam először és utoljára a kört.
Mai napig rossz érzésem van ha rá gondolok, bennem mély nyomot hagyott. Akkor még olyan köcsög voltam h felhívtam a legjobb barátnőmet szám nélkül és bele suttogtam hogy "seven day". szegény beparázott rendesen de még aznap elmondtam én voltam. Ha ez fordítva történt volna engem a mentő vitt volna szívrohammal :D :D :D
Tudom hülyeség de egyszer végig néztem a filmen belüli videót de utána akár hányszor mutatták becsuktam a szemem, biztos ami biztos alapon :D
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!