Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hülyeség az ha meg ijedek a...

Encsi00801 kérdése:

Hülyeség az ha meg ijedek a Kör című filmtől?

Figyelt kérdés
Bocs ha rossz a kategória.Ja és lány vagyok.

2012. aug. 7. 19:06
1 2
 11/16 Antimod ***** válasza:
Nem tudom, rám semmilyen hatással nem volt, pedig volt olyan horrorfilm, ami sokáig nyomasztott.
2012. aug. 8. 09:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem hülyeség, de Kör? Az tök jó film, és nekem a nyomasztó, nem pedig a félelmetes jut róla először eszembe :)

Paranormal Act. pedig ugye csak vicc? Annak annyi köze van a horrorhoz, mint a fekete macskának.

Ha horror, akkor Hatodik érzék, Rose Red és Ördögűző :) Ezeket képtelen vagyok megnézni, annyira parázok tőlük.

2012. aug. 13. 21:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó film a Kör, bár beparáztat!!! Az amerikai jobb, mint az eredeti, ami meglepő.

"Magyaroknál ki játssza a kört?"

Színházban játsszák, nagyon durva. :-D

2012. aug. 23. 12:54
 14/16 anonim válasza:
Én nem félek tőle.Néztem az eredetinek a bemutatóját vége van nem csörgött a telefon ok ,mi történt? hát meg csörrent a telefon akkorát röhögtem ,jön be anyám felveszi csak a bátyám volt Angliából.én humoros vagyok az ilyen helyzetekbe én így reagálok :)
2013. szept. 29. 13:14
 15/16 anonim ***** válasza:

10-11 évesen engem is kivert a víz ettől a filmtől, nagyon-nagyon féltem tőle, pedig lényegében meg sem néztem, csak kisebb részleteket láttam. Lévén kíváncsinak abszolút kíváncsi, de meglehetősen fiatal voltam, úgy döntöttem, jegelem még egy ideig a témát.

Olyan három év múlva ismét előjött a késztetés, hogy megnézzem a Kört. Tény, hogy tátott szájjal néztem végig, de az az abnormális félelem nem jött rám sosem. Inkább azon voltam elalélva, hogy milyen régi már ez a film és még mai viszonylatban is elég durvának számít, egyszerűen fantasztikus, ahogy felépítették az atmoszférát (a színvilág - szerintem - egyébként nagyban hozzájárult ehhez). Egy-két hatásvadász elemet találtam az egész filmben. A leghatásosabb hangulatkeltő eszköz egyébként kétségkívül az "elátkozott videó" volt, ami azt illeti, szeretem nézni. :'D Voltak ugyan benne jelenetek, képkockák, amelyeknek szerintem nyugodt szívvel búcsút inthettek volna, de mindent összevetve ez egy érdekes horrorfilm.

2013. nov. 20. 20:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Toplistákat szoktam nézni , van egy olyan rész higy:10 elátkozott tárgy #1

Benne van Annabelle

Különben amikor először láttam nem volt ijesztő,nem ijedtem meg,egy koszos baba ami csúnya,mamár rettegek és félek hogy megint látom az arcát

2019. febr. 15. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!