Hülyeség az ha meg ijedek a Kör című filmtől?
Nem hülyeség, de Kör? Az tök jó film, és nekem a nyomasztó, nem pedig a félelmetes jut róla először eszembe :)
Paranormal Act. pedig ugye csak vicc? Annak annyi köze van a horrorhoz, mint a fekete macskának.
Ha horror, akkor Hatodik érzék, Rose Red és Ördögűző :) Ezeket képtelen vagyok megnézni, annyira parázok tőlük.
Jó film a Kör, bár beparáztat!!! Az amerikai jobb, mint az eredeti, ami meglepő.
"Magyaroknál ki játssza a kört?"
Színházban játsszák, nagyon durva. :-D
10-11 évesen engem is kivert a víz ettől a filmtől, nagyon-nagyon féltem tőle, pedig lényegében meg sem néztem, csak kisebb részleteket láttam. Lévén kíváncsinak abszolút kíváncsi, de meglehetősen fiatal voltam, úgy döntöttem, jegelem még egy ideig a témát.
Olyan három év múlva ismét előjött a késztetés, hogy megnézzem a Kört. Tény, hogy tátott szájjal néztem végig, de az az abnormális félelem nem jött rám sosem. Inkább azon voltam elalélva, hogy milyen régi már ez a film és még mai viszonylatban is elég durvának számít, egyszerűen fantasztikus, ahogy felépítették az atmoszférát (a színvilág - szerintem - egyébként nagyban hozzájárult ehhez). Egy-két hatásvadász elemet találtam az egész filmben. A leghatásosabb hangulatkeltő eszköz egyébként kétségkívül az "elátkozott videó" volt, ami azt illeti, szeretem nézni. :'D Voltak ugyan benne jelenetek, képkockák, amelyeknek szerintem nyugodt szívvel búcsút inthettek volna, de mindent összevetve ez egy érdekes horrorfilm.
Toplistákat szoktam nézni , van egy olyan rész higy:10 elátkozott tárgy #1
Benne van Annabelle
Különben amikor először láttam nem volt ijesztő,nem ijedtem meg,egy koszos baba ami csúnya,mamár rettegek és félek hogy megint látom az arcát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!