Ez nem hülyeség?
Itt azt írja, hogy agyunk 2%át használjuk ki, ami egy oltári nagy baromság
Az első mondatban megdőlt az egész...bár biztos lesznek olyanok akik azt mondják, hogy segít azoknak csak annyit írnék, hogy PLACEBO
"A Stanfordi Egyetem kutatói szerint elménk képességeinek csupán mintegy 2%-át használjuk ki. "
Stanford Egyetem, i nélkül. (Nem a városról nevezték el az egyetemet, hanem az alapító Leland Stanfordról. A Kandó Főiskolát sem Kandói-nak hívjuk.)
A Stanford Egyetem kutatói ilyen marhaságot soha nem állítottak.
Többször olvastam már, hogy agyunk ennyi, meg annyi százalékát használjuk ki - és az érték úgy látszik, egyre csökken. Már 2%-nál tartunk! :-DD
Ha valaki végiggondolja, az evolúció során vajon milyen célból fejlődött volna ki a többlet, miért keletkezett volna feleslegesen több mennyiség az amúgyis sok energiát fogyasztó agysejtekből? Teljesen logikátlan, és tudománytalan feltételezés.
Pedro
kedves 2es válaszoló!
Ha jól sejtem az a problémád, hogy nem írtam le külön, hogy szerintem az agykontroll a baromság. Jogos észrevétel, de az első linkből le lehetett volna szűrni...
Az agyunkban nem minden egy helyre gyűl össze.
Azt hiszem, hogy az agyban 5 vagy 6 elkülönített részecske van, amelyekben bizonyos információk tárolódnak.
Úgy összességében azt hiszem, hogy az agyunk őszkapacitásának a 10-15 % -át használjuk.
Az ezotériával óvatosan, mert sok a csaló és a gazember - manapság az ezotéria a vallás után a legjobb biznisz.
Kedves előző!
Nézd meg a linkeket, és látni fogod, hogy az egész agyunkat használjuk.
"az agyban 5 vagy 6 elkülönített részecske van" ezt nem igazán értem, kifejtenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!