Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Ez nem hülyeség?

Ez nem hülyeség?

Figyelt kérdés

[link]

Itt azt írja, hogy agyunk 2%át használjuk ki, ami egy oltári nagy baromság

[link]

[link]

[link]

[link]

Az első mondatban megdőlt az egész...bár biztos lesznek olyanok akik azt mondják, hogy segít azoknak csak annyit írnék, hogy PLACEBO

2012. szept. 23. 11:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A fél ezotéria placebo.
2012. szept. 23. 11:20
 2/16 anonim ***** válasza:
nem értem, mi a baromság, aki ezt írta, az tényleg csak az agya 2 százalékát használja...
2012. szept. 23. 11:26
 3/16 A kérdező kommentje:
olvasd el amiket belinkeltem, és rájössz, hogy igenis az agyad 100%át használod, és nem csak te, hanem mindenki
2012. szept. 23. 11:31
 4/16 anonim ***** válasza:
"olvasd el amiket belinkeltem, és rájössz, hogy igenis az agyad 100%át használod, és nem csak te, hanem mindenki" öööö, te meg olvasd el még párszor azt, amit írtam, mert az értelmező olvasás nem nagyon megy neked ;)
2012. szept. 23. 11:33
 5/16 Shai-Hulud ***** válasza:

"A Stanfordi Egyetem kutatói szerint elménk képességeinek csupán mintegy 2%-át használjuk ki. "

Stanford Egyetem, i nélkül. (Nem a városról nevezték el az egyetemet, hanem az alapító Leland Stanfordról. A Kandó Főiskolát sem Kandói-nak hívjuk.)

[link]

[link]

A Stanford Egyetem kutatói ilyen marhaságot soha nem állítottak.

Többször olvastam már, hogy agyunk ennyi, meg annyi százalékát használjuk ki - és az érték úgy látszik, egyre csökken. Már 2%-nál tartunk! :-DD

Ha valaki végiggondolja, az evolúció során vajon milyen célból fejlődött volna ki a többlet, miért keletkezett volna feleslegesen több mennyiség az amúgyis sok energiát fogyasztó agysejtekből? Teljesen logikátlan, és tudománytalan feltételezés.

Pedro

2012. szept. 23. 11:33
 6/16 A kérdező kommentje:

kedves 2es válaszoló!

Ha jól sejtem az a problémád, hogy nem írtam le külön, hogy szerintem az agykontroll a baromság. Jogos észrevétel, de az első linkből le lehetett volna szűrni...

2012. szept. 23. 11:40
 7/16 anonim ***** válasza:

Az agyunkban nem minden egy helyre gyűl össze.

Azt hiszem, hogy az agyban 5 vagy 6 elkülönített részecske van, amelyekben bizonyos információk tárolódnak.

Úgy összességében azt hiszem, hogy az agyunk őszkapacitásának a 10-15 % -át használjuk.

Az ezotériával óvatosan, mert sok a csaló és a gazember - manapság az ezotéria a vallás után a legjobb biznisz.

2012. szept. 23. 11:50
 8/16 A kérdező kommentje:

Kedves előző!

Nézd meg a linkeket, és látni fogod, hogy az egész agyunkat használjuk.

"az agyban 5 vagy 6 elkülönített részecske van" ezt nem igazán értem, kifejtenéd?

2012. szept. 23. 11:57
 9/16 anonim ***** válasza:
"Ha jól sejtem az a problémád, hogy nem írtam le külön, hogy szerintem az agykontroll a baromság. Jogos észrevétel, de az első linkből le lehetett volna szűrni..." a problémám az, hogy nem tudod, mi az az értelmező olvasás és irónia...de hagyjuk is :S :D
2012. szept. 23. 11:59
 10/16 A kérdező kommentje:
ja bocs, de az irónia írásban nem mindig jön át...meg azért,mert félreértettelek nem kell egyből lehurrogni
2012. szept. 23. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!