Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Könyvek és hanganyag segítségé...

Katy123789 kérdése:

Könyvek és hanganyag segítségével meg lehet tanulni a villám olvasást, vagy bármilyen agykontrollos dolgot?

Figyelt kérdés
HISZEK BENNE! És tudom hogy MŰKÖDIK..! Mivel anyum is tudta,(nagyon régen, de már nem megy neki) de ő tanfolyamra járt, és az csak 15 éves kortól lehetséges, mivel én még nem vagyok 15, de lassan betöltöm, szeretném megtanulni. Könyveink vannak itthon, annak segítségével és a neten lévő hanganyaggal, lehetséges megtanulni? Mert sokaktól hallottam, hogy nem lehet neten és könyvből megtanulni.. Esetleg valaki aki így tanulta és sikerrrel járt? Vagy az 'lehetetlen'? De ha így volna, nem lenne értelme a könyveknek.. Azért kérdezem hátha valaki így tanulta és sikerült:) Amúgy jó tanuló vagyok, de nem szeretek órákat tanulni.. Rajtam megragad ha egyszer elolvasom a leckét, csak ha hosszabb lesz, akkor ez taln könnyítene.. A másik hogy érdekel az ilyesmi..:DD (A nem ide tartozó, felesleges válaszokat mellőzzétek!)

2012. szept. 18. 19:18
1 2
 11/14 anonim válasza:

Hali.:)

Igen müködik...:) csak,gyakorolnod,kell...:)fejlesztened a képességeid.ezen a meditáció sokat segít.:) invokálj:) bár jelenleg, nem erre használom,az agykontrollt de semmi sem lehetetlen..minden elszántság kérdése.:)és mennyire akarod,mennyire hiszel benne...:)sokan,lesznek akik nem hisznek,benne azokkal + ne törödj..mindig csak,előre..ha valamit,el akarsz érni az életben csak magadra számíthatsz.(:ne feledd.

am,José Silva agykontroll c.könyve sokat segít.:)

2012. szept. 19. 23:14
 12/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a bíztatást!:D És köszi a tippeket..:)
2012. szept. 20. 16:38
 13/14 anonim válasza:
utolsó válaszoló vagyok szeretnéd írj bátran privátot.:)
2012. szept. 20. 19:53
 14/14 A kérdező kommentje:

Írtam!=)

Valaki még esetleg? :DD

2012. szept. 28. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!