MIért hülyült meg mindeki?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre ,hogy mostanában minden ember agyilag megvan lökve tudjátok szellemileg szétlökött kicsikét meglökte a saját szellemét és visszamaradott. Szerintetek csak simán be van lökve az agyuk egy bokorba vagy karmai túltengés van a föld magjában és közelednek az ufok?2012. aug. 22. 10:24
1/15 Tom Benko válasza:
Leginkább nyolcszoros, de lehet, hogy balról kicsit szőrös.
Tkp. most mit is akarsz tudni? Próbáld meg megfogalmazni értelmes, magyar mondatokkal!
2/15 anonim válasza:
Ha belegondolsz valami biztosan van a levegőben.Közeleg az év vége,ráadásul nagy változást ígérnek.Vannak emberek akik ezt kevésbé bírják,olyan lehet mint a telihold jelenség.Akkor is megőrülnek az emberek,csak ez tovább tart.Ráadásul egyre több haláleset történik,fényes nappal gázolnak el egész családokat,embereket zabálnak,stb..És még csak augusztus van...
3/15 anonim válasza:
Szerintem is mindenki megőrült. Csak én vagyok normális! :D
4/15 anonim válasza:
Akkora egy baromság ez a vilávége-dolog... Mindenki meg van áldva vele, hogy biztos lesz, akár dimenzióváltás, akár a másik.
Ennél nagyobb hülyeséget nem is hallottam!
Olyan világvége lesz, mint 2000-ben is volt! Nem fog történni semmi, minden marad úgy, ahogy volt!!!
6/15 anonim válasza:
Pedig ránk férne egy finálé, mert akik utánunk jönnének ennél már csak normálisabbak lehetnének, de azt már úgysem érnénk meg :D
7/15 anonim válasza:
Nem értem miért gondoltok egyből világvégére.Változás sem lehet?
8/15 Alaque válasza:
Valaki leírta már, mi a gond. Az a gond, hogy zabálnak.
9/15 Alaque válasza:
Ja embereket. Az nem gond végül is.
10/15 anonim válasza:
Ez annak a jele,hogy közeledik az invázió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!