Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mindeki adjon tippeket!
Figyelt kérdés
Van az osztályba egy lány, jó viszony van köztünk. Én úgy érzem kezdek többet érezni iránt mint barátság, és tetszik! Szombaton megyünk bulizni és jó lenne, ha akkor összejönnénk. Mit csináljak sulibaM Miket mondjak neki?
Remélem az nem baj neki, hogy egy osztályba járunk :/
15/F
2012. ápr. 16. 17:38
1/4 anonim válasza:
Mondd neki, hogy a buliban meg fogod csókolni, készüljön.
2/4 anonim válasza:
Na hát vajon mit?:DD udvarolj neki,de csak szolidan xdd nem kell rámászni a csajra,mert akkor megutál.Utalj arra,hogy milyen jó csajszi meg ilyesmik,odalesz érte ;D
3/4 anonim válasza:
Dicsérd meg a haját vagy a ruháját legyél udvarias az apró gesztusok nagyon sokat számítanak és ne nyomulj mert akk megutál és elkönyvel idegesítő srácnak szóval csak legyél jó fej!:)
4/4 anonim válasza:
Az osztalybol senkivel ne jarjal en mar megjartam , hagyjad oket ! higgyj nekem 1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!