Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Nem tudom, hogy jó helyre...

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e. Szerintetek lehetséges valamilyen módon olvasni mások gondolatában esetleg hallani? Igazából nem hiszek az ilyenekben, de most elgondolkodtam rajta.

Figyelt kérdés
2012. aug. 13. 21:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Utolsó: arra nem gondoltál, hogy előre meg volt szervezve az egész?

Ha találkozom veled és megkérlek, hogy gondolj egy számra, az legyen a 156489,25.

Majd hangosan kijelentem, hogy erre gondolsz.

2012. aug. 13. 22:40
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom.. Az emberek nagyon hihetően meglepődnek.
2012. aug. 13. 22:42
 13/17 anonim ***** válasza:

Én sem hiszek bennük. Csak próbáltam pozitívan gondolkozni velük szemben. :D

De tényleg, ha jönne 1 idegen faj, ami elakarja foglalni a Földet, valószínűleg ez lenne, a legjobb forgatókönyv. Ennél csak rosszabb lehet. Pl amiket mondtál, de lehet, hogy annyira tudják befolyásolni a génjeiket, hogy kb akármire képesek, ez már a legrosszabb forgatókönyv lenne :D

2012. aug. 13. 22:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Pénzért én is megtudok lepődni hihetően.
2012. aug. 13. 22:45
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát igen. Remélem sosem tapasztaljuk meg :D
2012. aug. 13. 22:46
 16/17 anonim ***** válasza:
46%

Az emberi agy (ahogyan az idegrendszer is) elektromos jeleket használ. Ezeket a jeleket jeleket fel kellene tudnunk dolgozni, így a megfelelő interfész elkészítésével képesek lehetnénk a agyat, mint adathordozót írni és olvasni számítógépen keresztül (valami hasonlóra gondolok, mint a Mátrix c. filmben, vagy a Csillagkapu SG-1, SG:A, SG:U sorozatokban látható). Az emberi idegrendszer és agy nem elég fejlett ahhoz, hogy ezeket a jeleket képes legyen érzékelni és feldolgozni, így mások tudatának olvasása vagy írása nem lehetséges az ember által.

Ha nekem kellene egy működő embert elkészíteni, valahogy így csinálnám meg: Az ember egy biológiai gép. Az "operációs rendszer" mindenkinél ugyanaz, mivel minden ember képes látni, hallani, mozogni, hangot kiadni, új ismeretet feldolgozni és eltárolni, minden külső/belső eseményt értelmezni, enni, inni stb. (a hibákra, pl. vakság, halláskárosultság, bénultság, nem térnék ki). Tehát vannak ki- és bemeneti interfészek és alacsony szintű utasításkészlet. Az ember személyiségét a folyamatosan megtanult dolgok, események változtatják, határozzák meg. Az agyat én egy moduláris rendszernek képzelném el. Egy ismeret megtanulása annyit tesz, hogy az agy eltárolja, hogy mi az az ismeret, mire jó, hogyan használja a legalapvetőbb utasításkészlettel, az ismeret tényleges leírását egy más helyen tárolja. Így az ismeretek az "operációs rendszertől" elkülönítve tárolódnak el. Ez olyan, mintha a Windows nem tud megnyitni egy fájlt. Te letöltesz egy ezt értelmezni képes programot. A telepítő a Windows rendszerleíró adatbázisába beleírja, hogy mit tegyen az adott kiterjesztésű fájl esetén. Innentől a Windows tudni fogja, hogy mit csináljon az adott fájllal. Mivel az információ tárolása így mindenkinél azonos helyen és módon történik, a megfelelő interfész elkészítésével képesek lehetnénk ezt írni/olvasni, azonban az alacsony szintű műveleteket, pl. mozgás, látás stb. nem lehetne befolyásolni. Ennek ellenére a személyiség változtatható lehetne.

Bocsánatot kérek, akit/akiket megsértettem, lehet lepontozni.

2012. aug. 14. 01:30
 17/17 anonim válasza:
Tudnak olvasni a gondolatainkban, testbeszéd segítségével, és tudják irányítani a gondolataidat és a cselekvéseidet manipulációval.
2012. szept. 14. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!