Valahogyan ki lehet törölni egy emléket az agyamból?
Figyelt kérdés
Félre ne értsetek semmi gond az agyammal,teljesen jól vagyok de az egyik barátom a héten megnézett 3 elég durva horror filmet vagy thrillert nemtudom és nem bír aludni éjjel egyfolytában az ajtót és az ablakot bámulja és szeretnék segíteni neki mert a szüleinek nem meri elmondani.Gondoltam ha valahogy ki lehetne törölni az agyából vagy bármi mód van rá hogy elfelejtse esetleg ne gondoljon rá,pls írjátok le.2012. júl. 21. 22:31
12/15 anonim válasza:
Agyegyesítéssel, de arra csak Tuvok parancsnok képes.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de azt mondta hogy már átment rajta ugyh nem kell már semmi törlés de azért köszi szépen ;) :D
2012. júl. 23. 02:04
14/15 Jimm válasza:
#10-es Ez egy 100°%-ban hasznos válasz volt számára! :D Nagy figura vagy :D jahj ez jó volt...:)
15/15 anonim válasza:
Attól függ hogy amitől/akitől fél mennyire valóságos ha valóságos mint pl egy egyszerű gyilkos akkor próbálja elképzelni egy adott szituációt például hogy beakar törni és addig ki kell találni valamit a megakadályozására és addig újra játszani ezt a jelenetet a fejében míg végül elmenekül/legyőzi az ellenfelet mint egy játékban. Ha esetleg nem valós dologtól fél akkor keressen fizikai dolgokat arról hogy ilyen nincs. Vagy nézzen én kicsi pónimot elalvás előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!