Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valahogyan ki lehet törölni...

Valahogyan ki lehet törölni egy emléket az agyamból?

Figyelt kérdés
Félre ne értsetek semmi gond az agyammal,teljesen jól vagyok de az egyik barátom a héten megnézett 3 elég durva horror filmet vagy thrillert nemtudom és nem bír aludni éjjel egyfolytában az ajtót és az ablakot bámulja és szeretnék segíteni neki mert a szüleinek nem meri elmondani.Gondoltam ha valahogy ki lehetne törölni az agyából vagy bármi mód van rá hogy elfelejtse esetleg ne gondoljon rá,pls írjátok le.
2012. júl. 21. 22:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10: Ólmos bot. :)
2012. júl. 22. 00:36
 12/15 anonim ***** válasza:
Agyegyesítéssel, de arra csak Tuvok parancsnok képes.
2012. júl. 22. 11:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de azt mondta hogy már átment rajta ugyh nem kell már semmi törlés de azért köszi szépen ;) :D
2012. júl. 23. 02:04
 14/15 Jimm válasza:
#10-es Ez egy 100°%-ban hasznos válasz volt számára! :D Nagy figura vagy :D jahj ez jó volt...:)
2012. júl. 24. 23:58
 15/15 anonim válasza:
Attól függ hogy amitől/akitől fél mennyire valóságos ha valóságos mint pl egy egyszerű gyilkos akkor próbálja elképzelni egy adott szituációt például hogy beakar törni és addig ki kell találni valamit a megakadályozására és addig újra játszani ezt a jelenetet a fejében míg végül elmenekül/legyőzi az ellenfelet mint egy játékban. Ha esetleg nem valós dologtól fél akkor keressen fizikai dolgokat arról hogy ilyen nincs. Vagy nézzen én kicsi pónimot elalvás előtt.
2017. okt. 22. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!