Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Valahogyan ki lehet törölni...

Valahogyan ki lehet törölni egy emléket az agyamból?

Figyelt kérdés
Félre ne értsetek semmi gond az agyammal,teljesen jól vagyok de az egyik barátom a héten megnézett 3 elég durva horror filmet vagy thrillert nemtudom és nem bír aludni éjjel egyfolytában az ajtót és az ablakot bámulja és szeretnék segíteni neki mert a szüleinek nem meri elmondani.Gondoltam ha valahogy ki lehetne törölni az agyából vagy bármi mód van rá hogy elfelejtse esetleg ne gondoljon rá,pls írjátok le.
2012. júl. 21. 22:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
hát, elvileg egy barátom tud ilyet, legalábbis, úgy 15 évvel ezelőtt azt állította...de én nem nagyon hiszek neki...
2012. júl. 21. 22:46
 2/15 anonim ***** válasza:
megtudod mondani hogy ezek melyik filmek voltak??
2012. júl. 21. 22:57
 3/15 anonim ***** válasza:
92%

hát Nekem sikerült olyat csinálnom hogy elképzeltem hogy kitörlöm.

Valahogy úgy hogy újra vetitem magamnak mint egy szallagos kazetátt és elképzelem hogy elkezd halványulni vagyis tünne el felé végül teljes fehér lesz.

(tudod magadban elképzeled ahogy a filmet nézed vagy ahogy általában elgondolod hogy nézhetett ki az az alak például)

És ezt nyugot helyzetben kell megcsinálni nem zaklatott helyzetben.

Ugyan emlékezni fog rá de nem fognak érzések hozzá társulni.

Vagy képzelje el hogy kihuzzod magadból azt a horror filmes emléket mint egy buborékot.

Várom a visszajelzést :)

És erre én jöttem rá, nem más oldalról olvastam

Várom a visszajelzést :)

2012. júl. 21. 23:01
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez az emlék csak halványodni tud az idő múlásával, de valószínűleg már mindig emlékezni fog rá. Nézzen sok vígjátékot, vagy más ártatlan filmet, az kicsit segít.
2012. júl. 21. 23:02
 5/15 anonim ***** válasza:

3.válaszoló vagyok.

Ha nem segít amit leírtam akkor is minden rendben lesz.

Úgy kb 1 hónap múlva el is felejti vagy 1 hét vagy már reggelre.

2012. júl. 21. 23:09
 6/15 anonim ***** válasza:
Meg hinni is kell benne hogy kitörölted.
2012. júl. 21. 23:11
 7/15 anonim ***** válasza:

Ez van ha olyat nézel, amit nem kéne... nem véletlen van mellékelve h gyenge idegzetűek ne nézzék meg... most egy jó hópapig biztosan félni fog minden éjjel. Idővel ködösödik és megbékél, majd elfelejti.

Ha azonnali hatást szeretne, akkor nézzen szembe a félelmével. Bármikor, mikor úgy érzi valami van vele, menjen oda és álljon ki vele. Ezt könnyebb írni mint véghez vinni. :) És ha már az ezotéria kategóriában vagyunk. Álmában is szembesülhet vele. Ott még élethűbb az egész. Ha ott is sikerül neki, akkor már nem fog félni.

2012. júl. 21. 23:29
 8/15 anonim ***** válasza:

Men in Black-et láttad? Olyan villanós szart szerezzm az tuti működik.

Van olcsó alternatíva is, bemész a nyolcba és belekötsz az első 150kiló fölötti kancigányba, ő majd törli az összes emlékedet egy ólmos bottal.

2012. júl. 21. 23:41
 9/15 anonim ***** válasza:
2012. júl. 22. 00:06
 10/15 anonim ***** válasza:
Oldalirányból érkező erős ütés a fejre, igazából a lényeg a hirtelen gyorsuláson van. Egy bizonyos sebesség felett az agyban lévő neuronok között megszakad a kapcsolat ami amnéziához vezet.
2012. júl. 22. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!