Valahogyan ki lehet törölni egy emléket az agyamból?
hát Nekem sikerült olyat csinálnom hogy elképzeltem hogy kitörlöm.
Valahogy úgy hogy újra vetitem magamnak mint egy szallagos kazetátt és elképzelem hogy elkezd halványulni vagyis tünne el felé végül teljes fehér lesz.
(tudod magadban elképzeled ahogy a filmet nézed vagy ahogy általában elgondolod hogy nézhetett ki az az alak például)
És ezt nyugot helyzetben kell megcsinálni nem zaklatott helyzetben.
Ugyan emlékezni fog rá de nem fognak érzések hozzá társulni.
Vagy képzelje el hogy kihuzzod magadból azt a horror filmes emléket mint egy buborékot.
Várom a visszajelzést :)
És erre én jöttem rá, nem más oldalról olvastam
Várom a visszajelzést :)
3.válaszoló vagyok.
Ha nem segít amit leírtam akkor is minden rendben lesz.
Úgy kb 1 hónap múlva el is felejti vagy 1 hét vagy már reggelre.
Ez van ha olyat nézel, amit nem kéne... nem véletlen van mellékelve h gyenge idegzetűek ne nézzék meg... most egy jó hópapig biztosan félni fog minden éjjel. Idővel ködösödik és megbékél, majd elfelejti.
Ha azonnali hatást szeretne, akkor nézzen szembe a félelmével. Bármikor, mikor úgy érzi valami van vele, menjen oda és álljon ki vele. Ezt könnyebb írni mint véghez vinni. :) És ha már az ezotéria kategóriában vagyunk. Álmában is szembesülhet vele. Ott még élethűbb az egész. Ha ott is sikerül neki, akkor már nem fog félni.
Men in Black-et láttad? Olyan villanós szart szerezzm az tuti működik.
Van olcsó alternatíva is, bemész a nyolcba és belekötsz az első 150kiló fölötti kancigányba, ő majd törli az összes emlékedet egy ólmos bottal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!