Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Vonzás törvényének használata?...

Vonzás törvényének használata? Mi a véleményetek erről az írásról?

Figyelt kérdés

2012. júl. 19. 17:04
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológia és az emberi elme ismerete a fontos. [link] És ha ezzel tisztába vagy, akkor magadat és így a környezeted is kedvedre formálod, de legalábbisa javadra.
2013. dec. 30. 17:55
 42/56 anonim ***** válasza:
2%

Neked kérdező nem is írok többet, mert olyan sötétség van a fejedben. De azért nem árt ha megjegyzed hogy nem tartom magam materialista gondolkodásúnak- bár nem vagyok vallásos se, -de ha valaki hisz valóban az isteni Teremtőkben az én vagyok.

Mert én szembesültem mind kettővel életem során, olyan képességgel születtem és mindenre kíváncsi embernek, ezért ki is használtam az adottságaimat. Nagyon sok embert gyógyítottam a munkám közben és nagyon- nagyon sokszor kiléptem a testemből megnézve a világunkat- és majd te is kilépsz a lelkeddel ha egyszer eltávozol- csak kérdés milyen ember voltál életedben-- azon múlik hogy a lelked halhatatlanná válik vagy elpusztul.

Emlékezz a szavaimra ha ott lesz az idő!!!

2013. dec. 30. 23:06
 43/56 anonim ***** válasza:

"ez az írás nem mindenkinek szól".. csak aki magáraveszi..

"válaszok kommentekbe ágyazva"..

agymosás a naíváknak..

a szem a lélek tükre én annak hittem nem ebbe. unom a kényszerszüneteket..

2014. ápr. 21. 10:50
 44/56 anonim ***** válasza:

Akik tudatosan alkalmazzák ezt a dolgot: mondanátok konkrét, megtörtént eseteket, amiket a vonzás számlájára írtatok?

Régebb óta alkalmaztam ezt a módszert (sikerrel), mint ahogy láttam volna a filmet (vagyis a film kb. negyedét, mert annyira idegesít ez a "sz.r életem voltésegyreszrabblett amíg meg nem ismertem aaaaaa: TITKOOOT- mintha valami teleshopot néznék).

Nem tudom elképzelni, hogy tudatosan kizárva a negatív gondolatokat az öledbe hull, amit akarsz..

2014. máj. 29. 17:33
 45/56 anonim ***** válasza:

Egyébként kérdésedre válaszolva :)

Személy szerint nem a vonzás törvényében hiszek, hanem az elme erejében. Egyszerűen ha elhiszed amit kell, már fel vagy vértezve, többre nincs is szükség. (azért is vagyok kíváncsi a tapasztalatokra mert jó pár kérdésnél olvastam, hogy tárgyi dolgokat "vonzottak be", nehéz elhinni.

2014. máj. 29. 17:37
 46/56 anonim ***** válasza:
49%

Nekem működik. 3 hete kezdtem el így élni, leálltam az önsajnálattal, és elkezdtem az álom munkámat magaménak érezni, hálás voltam érte, beleéltem magam. Barátnőm rá egy hétre szólt, van felvétel oda, ahová szeretnék menni. Jelentkeztem, pénteken jött a válasz, behívtak... :)

Csütörtökön megyek be, kiderül. addig is folytatom a gyakorlatot. :D

2014. júl. 6. 21:42
 47/56 anonim ***** válasza:

Van egy régi mondás (egyben népi bölcsesség): Magától nem repül a sült galamb a szádba.

Ez már előrevetíti a véleményemet, hogy mindenért keményen meg kell dolgozni.

Amiben szinte csak a szerencse dönt, abban talán segíthet. Ahogy olvasom, akiknek működik, azoknak ezekben csak a szerencsén múló dolgokban jön be kizárólag. Talán a lottón kipróbálom. Egyszer amúgy láttam az erről szóló filmet.

2015. jan. 1. 20:55
 48/56 A kérdező kommentje:
Szerencse nem létezik csak tudatos teremtés. Csak annak kell keményen megdolgozni aki el is hiszi, hogy azt kell tennie. Ma a társadalmi rendszer rabszolga alapú mint ahogy régen is volt, tehát a népi "bölcseségek" sem állják meg a helyüket, mert a proletár rabszolgának nevelik a tömeget a rendszer. De annyi igazság van azért, hogy bátran tudni kell cselekedni de ez írva is van a módszerbe. Először kigondolja az ember, érzést társít hozzá és jönnek a szinkronizációk amit érzés alapján érdemes választani, vagy tényként úgy gondolni bármit is választ az ember az "aranyá" változik. Igy lettem én fél ég alatt anyagi független amit az átlag tömeg el sem tud képzelni de az a ő bajuk. Ha valaki rabszolga akar maradni az a saját egyéni döntése, mert nem más a hibás hanem az egyén, hogy nem akar fejlődni és igényli, hogy uralkodjanak felette
2015. jan. 2. 10:42
 49/56 A kérdező kommentje:
45-ös kommentelő gratulálok az álláshoz és, hogy sikeresen alkalmazod a módszert! Csak így tovább, és ha javasolhatok csak óvatosan a negatív emberekkel. Gyorsan sikereket elérhetsz és a környezetedben sok lehet az irigy sötét ember, akik tudatosan vagy nem tudatosan próbálják elvenni az önbizalmadat és tudatoságodat. Probàld a negatív embereket kizárni az életedből vagy ha nem vagy annyira érzékeny nem figyelni rájuk. Sok sikert!
2015. jan. 2. 10:51
 50/56 huskyloverapach ***** válasza:
56%
Teljesen bevállt a modszer azóta nem vagyok beteg csak kb max fél napra nagyon durva de úgytûnik tényleg így mûködik a világegyetem
2015. jan. 23. 20:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!