Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Vonzás törvényének használata?...

Vonzás törvényének használata? Mi a véleményetek erről az írásról?

Figyelt kérdés

2012. júl. 19. 17:04
1 2 3 4 5 6
 11/56 A kérdező kommentje:

És elfelejtettem, hogy az ételekkel is vigyázni érdemes.

"az vagy amit megeszel"

Minél több húst eszel, cukrot és szintetikus szemetet annál jobban nem látsz tisztán, és nehezebben tud az ember gondolkodni és saját magát kontrollálni, agresszív stb. Mondhatnám úgy is a tested nem engedelmeskedik ilyenkor..

Tehát a vegetarianizmus nem szeszélyesség, mint ahogy gondoltam még régebben.

Saját tapasztalat, hogy az ember többségben zöldséget, gyümölcsöt és lehetőleg a legtermészetesebb dolgokat fogyaszt, akkor sokkal nyugodtabb lesz, tisztábban lát az ember és sokkal egyszerűbben és jobban tudja használni az "erőt".

2012. szept. 4. 22:10
 12/56 anonim ***** válasza:
79%
Először szkeptikusan álltam a témához, mint sokan mások is, de a menyasszonyom kedvéért elkezdtem gyakorolni ezt a vonzás dolgot és értek meglepetések. Mélyebben csak pár hete ástam bele magam és érdekes dolgok ezek.
2012. szept. 26. 14:07
 13/56 A kérdező kommentje:
Egyébként itt is lehet kérdezni a "vonzás" használatával kapcsolatban és ha tudok segítek.
2012. szept. 28. 08:54
 14/56 anonim ***** válasza:
82%
Nekem már bejőtt többször, csak sajnos képtelen vagyok mindig azon a hullámhosszon maradni. Olyan dolgoknál jött be amit kimondottan nagyon akartam, de biztos is voltam abban, hogy az nekem sikerül. Ha a kétkedés beleszól akkor már megtörik a vonzás. És ráadásul nem is tudtam a vonzás törvényéről, csak évekkel később láttam a Titok filmet és akkor jöttem rá, hogy valóban is minek köszönhettem azelőtt a sikereimet vagy a nem sikereimet. Az ember ha megfigyeli soha semmi nem történik véletlenül az életében, mindennek mélységes oka van és anélkül, hogy sok ember tudná a vonzás törvényét, őntudatlanul alkalmazza.
2012. okt. 4. 07:32
 15/56 A kérdező kommentje:

A pozitív érzések felváltják a negatívokat. Például a negatív kétkedést felváltja a pozitív remény, nyugodság stb :)

De ugye a negativ érzésektől való félelem is egy félelem, tehát igazából ezen félelem blokkolhat.

De ezt le lehet gyűrni.

2012. okt. 4. 14:27
 16/56 A kérdező kommentje:
bocs az kimaradt, hogy az utolsó válaszolónak írtam.
2012. okt. 4. 14:28
 17/56 anonim ***** válasza:
90%

A félelem kizárólag akkor szükséges, ha ott vagy az ijesztő helyzetben. Múlton vagy jövőn rágódni és félni bármitől, ami ott éppen nincs, értelmetlen. De az elkerülhetetlentől is értelmetlen félni. Jobb a higgadt gondolkodás, és sokat segít a múltba és jövőbe tekintés képessége, ha épp helye van, már-már tervszerű. A hiba a kényszeresség. A hiba tehát az, hogy újra és újra elköveti az ember a hibáit, és még azt is kezdi elölről utána.

Ez pozitív gondolatokkal is gáz. A nyitott elme fogja felismerni a helyes utat, a helyes utat a nagy cél és az oda vezető kisebb célok, azok közt is a szükséges lépések jelölik ki. Persze, hogy bolond, aki nem próbálja minél jobban megtervezni előre az útját a célig! Vonzás??? Inkább annak kéne nevet adni, amit nem így csinál az ember!

2012. okt. 4. 21:29
 18/56 anonim ***** válasza:
2012. okt. 13. 02:30
 19/56 A kérdező kommentje:

ez is jó oldal:

[link]

2012. nov. 10. 09:55
 20/56 anonim ***** válasza:
nagyon jó cikk, jó volt olvasni köszi! :)
2012. nov. 20. 21:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!