Vonzás törvényének használata? Mi a véleményetek erről az írásról?
HŰ, ezt aztán jól észrevetted Kérdező!
Mondok én neked valamit, ha valaki a Földön hisz Istenben, mint Teremtőnek létezésében, akkor jól figyelj, talán én vagyok az egyedüli az elmúlt sok száz esztendő óta, aki valóban hisz benne és ráadásul szembesült is vele, mind a két fazonjával"
A különbség csupán annyi a vallásos hívők és köztem, hogy nem misztifikálok agyon semmit és nem képzelek bele semmibe egy csodának nevezett féltéglát.
Kerdezö, en mashogy gondolom es en nem kerdeztem a velemenyedet, ez a te dolgod es tarsd meg magadnak.
27.
"en nem kerdeztem a velemenyedet, ez a te dolgod es tarsd meg magadnak. "
Mivel nincs hatalmad felettem nem parancsolgathatsz. Az egód csak burjánzik most is. Ebből az írásodból is látszik. Sokat kell még tanulnod, hogy egy picit is érts abból amit leírtam itt a fórumon.
Kérdező Milyen oldalt ajánlották? mit reklámoztál? Ahol egy halom marhaság van ANGYAL1 ANGYAL2 terápia? ne röhögtess
hindu jogi ne röhögtess-- hány embert kívánsz kiültetni a Duna vagy Tisza partjára pucéron meghibbantan, mint ahogy a Gangesz partján ülnek a nyomorultak?
Egy olyan oldalt ajánlottam ami nem árul mást mint szélhámosságot, bevonzani akit lehet és kizsebelni azt a kis pénzét is a nyomorultnak- ha már beteg mert lenni és odafordult azokhoz a sarlatánokhoz...
Az egész lénye az embernek másból se áll, mint eltaszít, vagy kisugároz-- ezt nem kell tanulni ez adva van, mindig az érzelmek színezete és erőssége határozza meg.
A kutyát a papagájt se tanítja senki még is meg van ez a képességük.
Nem ezen múlik az ember sikeressége hanem azon, hogy
1/ milyen társadalomba belevetett
2/ milyen szülők ölébe pottyan
3( van-e szerencséje- jó időben jó helyre toppan be
4/ S mennyi benne a született tehetség
5/ S van e benne kitartás bármit is elérni
nem utolsó sorban az egészségi állapota és ereje
Ha ezek mind jók, akkor ő a legszerencsésebb ember a világon.
>nem vagy elég erős az alkímiába
>szkeptikusok trollok lehúznak a dumáikkal
>téves csorda szellembe él
>közbe mint
>vagy a szeretett törvényének
>hogy személyiség fejlődsz
>Emelkedni fog a tudatod
>mindentátható energiája
>negativ szivatos része
Satöbbi, ez csak pár példa.
Kérdezem én, hogy mi okom lenne akár csak megfontolni is egy olyan szöveg igazságtartalmát, ami egyrészt tele van fogalomzavarral, másrészt ennyire rossz helyesírással íródott?
És van még egy kérdésem: hogy érvényesül a Vonzás Törvénye például arra a húsz-harmincezer gyerekre, aki csak a mai napon éhen halt? Talán nem voltak eléggé tudatosak, hogy bevonzzák maguknak a jólétet? Vagy arrafelé valamiért gyengébbek a kozmikus energiák? És mi van azokkal a milliókkal, akiket haláltáborokban semmisítettek meg? Tulajdonképpen az ő hibájuk, mert nem használták fel a Törvényt? A törvény az törvény, mindenkire érvényes, tehát tulajdonképpen mindenki, aki szenved, megérdemli a szenvedést, mert az ő hibája, ugye? Ja kérem, így mindjárt könnyebb figyelmen kívül hagyni minden rosszat, ami körülöttünk van.
Most pedig jöhetnek a "te ezt nem érted, hülye vagy" kommentek meg a félremagyarázások.
Ignoramus
Tudod fiam én nem csak tanultam de még eljöhetsz hozzám tanulni Te is.
Ad/ én nem vagyok materialista felfogású.
A vonzás törvénye azon alapszik a mostani sóderek szerint hogy tudatilag, gondolatilag bevonzani képes az ember azt amit elérni, megkapni szeretne. Legyen az egy jó állás, na és pénz (tv csatornákból is küldik nem igaz?) szerelmet (ami egyébként mocskos dolog ilyet még gondolni is!)
És akkor kihangsúlyozzák a szeretet fontosságát, ami nem őszinte, akkor se ha a vallások sóderolják-- mert az ember nem szerethet mindenkit, legfeljebb tiszteli, vagy elviseli vagy elküldi a jó büdös fe..be a másik embert.
De sóderolnak a szellemi felemelkedésről, mert az ember igy magasabb dimenziókat nyit meg és ér el--- hát igen ha egyszer a Földünk alkalmatlan lesz az élet számára, akkor esetleg felemelkedik egy másik dimenzióba de csak azért mert nem lesz ami itt tartsa és elszáll az univerzum hátsójába!
amikor valaki szeretne mondjuk meghódítani valakit, akkor a legkellemesebb energetikai kisugárzás áramlik ki belőle a célszemély felé. Na most az hogy meghódítjuk vagy se, az azon múlik hogy a mi kisugárzásunk az Ő számára megfeleljen, kellemes érzéseket, jó közérzetet ébresszen fel benne.
Mivel sugározza ki az ember? Nagyon egyszerű a bőrnek a felszínén végig fut egy mágneses energia hálózat-- (ezt találta régen egy kínai orvos és azóta is szurkálgatják... holott ez az életben a szellemi -lélek energia, amelyen születik az érzelmi feszültséggel test gondolat-- Na ez sugárzik ki vagy durván indulatosan vagy közömbösen vagy nagyon kellemesen.
A személyiségen és a külsőn kívül, ez határozza meg ennek a minősége, hogy valaki szimpatikus vagy unszimpatikus számunkra.
Csak hát az EZO sóderolóknak először olyannak illenék lenni akik érzékelik is ezeket az energia szálakat. --de még azok se érzékelik akik akupunktúrával szurkálgatnak ezért nem mindig sikeres a tűvel való gyógyításuk.
szóval ezért írtam azt, hogy a bevonzás egy modern-kori babonaság, hasonlóan a vallások dogmáihoz, mert olyan témához nyúltak amelyet először is érzékelni illenék, viszont nagyon ritka születési adottság. Nem véletlenül olyan régen érzékelte egy kínai és utána egy-két ember akiket esetleg máglya halálra ítéltek a papok, mert boszorkánynak nevezték a gyógyfüvekkel és kézzel való gyógyításokat, itt nyugaton.
De ezt nem lehet bevonzásra használni vagy bármilyen trükközésre felhasználni-- mivel a lélek-energia nem tesz olyat, másnak a erőszakosságára, ami az ő törvényeit sérti.
Hiába koslatna valaki utánad ha a lelked ki nem állná annak kisugárzását és te észre se vennéd azt, hogy nem is te utasítottad el a cukit, hanem maga a lelked.
Miért, mert minden embernek más és más a kisugárzása, épp úgy ahogy külsőre és belsőre se vagyunk egyformák.
a külsőt és a személyiséget Te határozod meg mi az ami megfelel de ezt "egyetlen tollvonással" törli a SAját lelked, mert számára nem megfelelő.
a telepátia a gondolati energiának a kisugárzásán alapszik-- de a legegyszerűbb pl. ha valakit hosszasan figyelsz, csak a hátát a nyakát, az illető meg fog fordulni, mert azt érzi meg, hogy valaki figyeli, mert a lélek energia részecskék leválnak és megérintik az illetőt, aztán visszatérnek hozzád és ha figyeltél akkor tudatosítja veled, hogy kellemes vagy kellemetlen az a fazon"
szóval -- igy kell értelmezni és nem mindenféle butaságot babonaságot elhinni, amit manapság azért ömlesztenek, hogy legyen miben hinni, kapaszkodni, ha már semmiben se hisz valaki az életében, mert semmi nem sikerül, se a szerelem, se a munka hely, se a pénz... stb.
Csodákban reménykednek holott nem létezik csoda, csak esetleg szerencse.
Mami írhatsz oldalakat újra és újra akkor is primitív vagy. És többet nem válaszolok a hülyeségeidre mert akkor még úgy tűnne lényeges amit írsz. Valójában nincs hatása a materalista és téveszmés dogmáidnak, ami egoista sötétségel is párosul.
És mint mondtam sokat kell tanulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!