Miért nem sikerül?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már körülbelül fél éve meditálok és a testelhagyásra feküdtem rá nagyon. Sajnos csak odáig jutok, hogy elkezdek bizseregni és szédülni, aztán semmi, visszajutok ugyanoda. Hogyan tudnám ,,továbbvinni"?2012. júl. 11. 00:47
11/13 anonim válasza:
16 éves vagyok amióta az eszemet tudom meditálok, 2 éve sikerült először a testelhagyás, nem szállta meg semmi a testem és nem is bolondultam bele. Ha hiszel benne hogy bajok érhetnek fognak is, ha tudatosítod, hogy teljesen védett vagy nem lesz semmi. Ha nagyon tartasz attól, hogy bajod eshet csinálj védelmi meditációkat, gyújts gyertyát stb. Tanulj villám energiaszint növelő gyakorlatokat, hogy ne aludj bele.
12/13 anonim válasza:
11/ mesélnél róla milyen élmény volt a test elhagyása és mivel hagytad el?
13/13 anonim válasza:
Mondanám itt a több éves gyakorlatot mondoó emberkéknek,hogy 3. próbálkozásra sikerült és nemolyan régen meditálok szóval ez emberfüggő.Igaz azóta nem próbáltam mert azonnal megláttam egy szellemet a lakásban erre nemvoltam eléggé felkészülve utána rájöttem.Az ietségtől vissza is tértem a testembe mert egyépként olyan nem létezik,hogy nemtérsz vissza de azóta felkészülök mert azóta sokszor jeleztek és valószínű a következő kilépésnél beszélek vele vagy velük mert bár egy volt szerintem többen vannak én azt tudom ajánlani,hogy a relaxáció után mondogasd,hogy elhagyom testemet ezzel berögzíted a tudatodba és ezután jöhet a módszered,és több módszerrel kísérletezz mert ezis mint az,hogy kinek mennyi idő emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!