Ti mit ajánlatok (bővebben lent)?
Olyan problémám van, hogy szeretnék kicsit feszültséget oldani, és nem tudom hogy igazából mivel tudnám. Elég ideges típus lettem az elmúlt 2 évben, és ezen kellene valahogy változtatnom, míg pchiologus szerint jól vagyok, én tudom hogy néha sőt mindig ideges leszek, apróságokon is, és ez más szemében kicsit kiábrándító is szokott lenni.
szóval valami feszültségoldó dolgokat keresek, amit tán itthon is lehetne csinálni.
Köszi, megnéztem, szerintem ki is probálom mind (macskafüvet is) bár, amit olvastam kissé fura:
"1 teáskanál drogból 1,5 dl vízzel forrázatot készítünk, 10 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük. Napi adagja 3-4 gramm, a forrázat este, lefekvéskor fogyasztva kellemesen nyugtat. "
- Drog? Levendulavirág
"Érzékeny, világos bőrűeknek nem ajánlott a készítmény használata napozás idején, és szolárium használata esetén, mert bőrpírt okozhat. "
Ez meg egy vegyes teafű-höz volt odaírva, ami
orbáncfű/citromfű/macskagyökér/levendula/komlóvirág.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!