Táblagép + internet mit ajánlatok?
Internetnek a legjobb a Wi-Fi.
Tablettel telefonálni meg nem lehet mellesleg.
Asus Transformer Prime egy nagyon jó tábla.
A Mobil X-nél 150.000 Ft ami ugye független.
-10.1"-s kijelzője van Gorilla Glassal (karcálló a 90 fokos sérülésekkel szemben)
-4 magos processzor
-Ice Cream Sandwich frissíthetőség, ez az Android legújabb rendszere, legjobb és legszebb
- 32GB Memória (nem RAM)
Tehát gyors, visz minden programot, játékot (persze csak az androidosakat), szép is szerintem és okos.
Kamerája meg tökéletes szerintem a hátsó is meg az első is.
Ha telefonálni is akarsz akkor kell venni egy külön telefont is.
Van 2 lehetőséged.
Veszed a táblagépet, + 1 4-5 ezres telefont telefonálásra és SMS-re, vagy veszel egy okostelefont, ami annyit tud mint egy táblgép, de jbban hordozható és olcsóbb is persze.
Ha az utóbi mellett döntenél akkor a HTC One X a legjobb telefonok között van ha nem a legjobb.
Persze ez a telefon is Androidos.
De ez a telefon 160.000 tehát drágább mint ez a nagyon jó tábla.
Munkára: Microsoft Surface
Szórakozásra ezek jöhetnek szóba:
- iPad
- Google Nexus 7 (egyetlen hátrány: nincs benne 3G)
- Asus Transformers Prime
Mondom Wi-Fi a legjobb, de 3Gvel is lehet használni.
Ha mobilnetre gondolsz azt nem tudom, ahoz nem értek.
Veszel egy wifi routert és kész. Már szinte csak a zöldségesél nem árulnak ilyet. Bármelyik számtechboltban, bevesárlóközpontban, elektronikai áruházakban tudsz venni. És akkor otthon meg is lenne a wifi hálózatod.
Meg a legtöbb plázában, étterben, gyorsétteremben meg egyéb vendéglátó helyeken szokott lenni nyílt hálózat ahova szintén fel tudsz csatlakozni, illetve van néhány trehány aki nem kódolja le a saját hálózatát és akkor még azokat is vígan tudod használni netezés céljából, ha épp nem otthon vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!