Egyik rokonom mesélt erről, meg láttam is már ilyet.
Elvileg képzeld el azt, hogy 10 mp alatt átpörgeted az értelmező szótárat, én mondok egy szót és tudod, hanyadik oldalon van, melyik oszlopban és kb. hol. Nagyon durva dolog...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ez nem kamu.
Ez egy valós dolog. Én is használom. Sokkal gyorsabban lehet vele tanulni. Arról szól hogy ellazítod magad (alfa állapotba kerülsz) előveszed a tankönyvet bambán végiglapozod, alszol rá egyet, majd a következő napon elolvasod rendesen hogy előhívd a tudatalattidból az információt.
Tegnapelőtt 21.48
Rákattintottam a linkedre, bejött a Web-oldal, egyszer csak elsötétült a képernyő és újra kellett indítanom a Windows-t.
Érdekelne, hogy te kipróbáltad-e az általad küldött linket, mielőtt átküldted ide.
Annaak idején vettem egy könyvet erről. A gyakorlatoktól megfájdult a szemem, így aztán eldobtam a könyvet.
Tulajdonképpen, a betűről betűre olvasás régi módszere helyett ez is szóképes olvasásnak nevezhető - csak némi erőltetéssel. Felhasználhatósága erősen korlátozott. Például az egyetemi matekkönyvet így nem tudod megtanulni. Továbbá a szokásoshoz erősen hasonló, de abban egy picit különböző szövegnél (ahol pont a pici különbség a lényeg!!!), na ott is csődöt mond, mert a különbséget ugyan észre nem veszed. Például, ha televízió helyett televíziló van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!