Az agykontroll bárkinek sikerülhet?
A sok sügér!
Az agykontroll és a vonzás törvényén alapuló "Titok" rohadtul nem ugyan az. Ha vitába szálltok egy témában akkor legalább legyetek tájékozottak!
Az agykontroll igenis működik. Én mindennap használom az elmetükrét, a fejfájáskontrollt,és a labort is.
Az elmúlt 4 évben sikerült végre bíznom magamban, nem kap el minden stresszes helyzetben a migrén. 11 éves korom óta küzdöttem migrénnel. Orvosról orvosra jártunk de a fájdalomcsillapítón kívül nem tudtak semmivel segíteni. Ezért is fordultunk a szüleimmel az agykontroll felé. Az elmetükrének köszönhetően kb 2 hetente 1x fáj a fejem, és azt is el tudom mulasztani 30 percen belül.
Szóval ha valaki azt mondja, hogy nem működik akkor szívesen vitába szállok vele.
Ez nem humbug, nem vonzás törvénye. Egyszerűen a gondolataimmal irányítom a testem, ami nem új keletű, hiszen az ősi népek is használták a meditációt.
Én csak annyit kérek mindenkitől, hogy olvassatok utána az adott témának, és amíg nincs személyes tapasztalatotok, addig nem ítélkezzetek és fikázzátok a módszert!!!!!!!
Én sem bántam meg 13-as válaszoló!
Én az egészségemet kaptam vissza.
Szokták mondani, hogy "az egészség nem minden, de nélküle minden semmi..."
A szkeptikusok véleményére soha ne adj! Az a bajuk, hogy nem hisznek. Ha pedig nem hisznek, akkor nekik nem sikerül, elkeserednek, és a dühüket így adják ki. (Ezen a mondatomon is biztosan felhúzzák magukat)
A lényeg, hogy soha ne keseredj el! Ha nem sikerül, akkor biztosan nem vagy eléggé ráhangolódva. A lényeg, hogy ellazulj, ne figyelj semmire, kapcsolj be egy kellemes zenét(madárcsicsergés vagy ami szeretsz) és lazulj el. Akkor fog sikerülni, ha a testedet elaltatod, de az elméd ébren marad. Ne kérdezgesd magadtól, hogy: ,, Na most már ott vagyok?" vagy ,, Vajon hol járhatok, hány óra van..." Ezek nem engednek ellazulni. Mindent ki kell zárnod. Élvezd, hogy szabad vagy, hogy senki nem parancsolhat neked, hogy ez az élet a Te életed. Nekem rengeteget segít a mai napig is, a memóriám fejlődött, nem vagyok stresszes és a céljaimhoz sokkal közelebb állok. Mellesleg ajánlom ezt az oldalt: [link]
és ezt a filmet: http://www.youtube.com/watch?v=N1S2bGh9hGc
Az egész életed megváltozik majd. A film megnézésétől sokkal jobban hiszek magamban és a céljaimban. Nem egy célom vált valóra azóta, beteljesültnek érzem magam.
Egyébként a korom csupáncsak 16 életév, de máris ,,magamnak érzem a világot".:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!