Már régóta keresem az igaz szerelmet. Lehetséges megtalálnom agykontroll segítségével?
Nekem sikerült!
Egész egyszerűen annyit kell tenned, hogy jól érzed magad a bőrödben egyedül. Ezek után én írtam egy listát, hogy milyen férfit képzelek el magam mellett: külső és belső tulajdonságok egyaránt. Ez lehet bármilyen részletes, bármilyen hosszú. Aztán könyveld el, hogy egy ilyen pasi fog eljönni. Éld tovább az életed, néha esetleg előveheted a listát, olvasgathatod, álmodozhatsz, vizualizáld, érezd át, ess transzba tőle! Isteni érzés :D
Az én esetemben úgy volt, hogy alig vettem elő a listát. Elérkezett a pasi az életembe, és fél évig csak kerülgettük egymást...tudtam jól, hogy ő engem akar, de én még nem voltam magamban biztos, h kell-e nekem egy új kapcsolat. Aztán egészen 'véletlenül' kezembe került a lista hosszú idő óta...és láttam, hogy kb 90%-os egyezés van! Ezek után nem volt kérdés. Minden a lehető legjobban alakult. Ennek már másfél éve. :)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!