Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Hogyan lehet pénzt bevonzani?

Hogyan lehet pénzt bevonzani?

Figyelt kérdés
Sok embernek sikerült már.
2012. máj. 10. 10:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kocsi vonzás- elmész kocsit lopni. Pénz- bankrablás. stb. Vagy elmész politikusnak, vagy veszel fele gy halom hitelt.
2012. máj. 10. 15:54
 12/16 anonim válasza:
vegyéél egy kutyáát
2012. máj. 10. 18:32
 13/16 anonim válasza:
Varrj magadra egy mágnest.
2012. máj. 12. 20:18
 14/16 anonim ***** válasza:
A Vonzás törvényével! Én tök őszintén tanácsolom, csak is a saját tapasztalataimból kiindulva. Amikor használom akkor sikerültek a dolgaim, épp ezért nem tartom véletlennek. Elolvastam a könyvet, tettem a dolgokat amiket jónak láttam és két hét alatt több tízezret nyertem!
2012. máj. 12. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Inkább azon elmélkedj, mire kell a pénz, és miért

-így pontosítod az,t mi is a célod valójában, amit el akarsz majd érni, aztán agykontrollozhatsz a valós célra.

2012. máj. 13. 20:44
 16/16 10 deka farhát ***** válasza:
Ó istenem... Anyám is egyfolytában vonzza a pénzt, a sikert, meg mindent, és mégis egyik napról a másikra él. Szóval azért ez mégsem egészen úgy működik, hogy csak rágondolok és kész... :)
2012. máj. 21. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!