Hm. Szóval a gondolatnak tényleg teremtő ereje van?
Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 22:10
11/18 anonim válasza:
Abszolúte, ma reggel is arra gondoltam, hogy le kell ülnöm a wc-re, és láss csodát, teremtettem is kilószámra :D
Bocsi, ezt nem tudtam kihagyni ;P
Komolyra fordítva a szót, a fizika által eddig fel nem fedezett kapcsolatunk van a világgal, mely a gondolatok fogalmát egy újabb perspektívába helyezi. Ez a gondolatok ereje, nem csak teremtésről van szó, hanem a dolgok irányítása is a mi kezünkben van. Viszont ez egy elfeledett képesség, de ha valaki elkezdi, annak a határ a csillagos ég.
12/18 suttogovillam válasza:
Igen,teremtő ereje van, de egy félreértést tisztázzunk:nem a semmiből teremtünk, avval semmit nem lehet kezdeni(a semmi egy üres halmaz eleme matematikailag), hanem abból az energiából, ami minket körülvesz, amiből mi is vagyunk. A gondolat is energia, ami hatással van a környezet energiájára, azt alakítja az intenzitásától függően.
13/18 anonim válasza:
A szavaknak van teremtő ereje, hisz az ember egy nap sok mindenre gondol, de amit kimond az olyan mintha magokat vetne, és előbb utóbb felnövekszik a kimondott szó! A negatív beszédből nem születik pozitív cselekedet és fordítva...
14/18 anonim válasza:
Igen. Ajánlanám a Titok című filmet!! Abban le van írva.
16/18 anonim válasza:
Ha lenne, már rég meghaltam volna.
17/18 anonim válasza:
Ha lenne, nem lenne senki reménytelenül, plűtóiaan szerelmes.
18/18 anonim válasza:
Ha lenne, nem egy győztes párt lenne, és tucatjával nyüzsögnének a lottóötös-nyertesek és a miniszterelnökök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!