Kezdőoldal » Ezotéria » Agykontroll » Mi a neve ennek a módszernek?...

Mi a neve ennek a módszernek? Nagyon fontos, lent kifejtem!

Figyelt kérdés

Azt hallottam, hogy ha álmunkban lejátszunk egy felvételt a fülünkhöz, akkor olyanok leszünk. Mi igaz ebből?

Pl.: lefekszel aludni, és bekapcsolod a magnót, amin az van : "pozitív és nyugodt vagyok"... vagy hasonlók, és reggelre olyanok leszünk.

Magamon szeretnék egy kicsit változtatni, ha lehet.

Mit tudtok erről? Létezik ilyen?

A legfontosabb : Mi ennek a neve?

2012. ápr. 30. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Persze, hogy működik! Ezért van,hogy bemennek a börtönbe a gyilkosok, éjszaka lejátsuák nekik,hogy "jó kisfiú vagy" és másnap már jöhetnek ki! Ezért üresek a börtönök! mert ez igy működik.
2012. ápr. 30. 16:07
 2/9 A kérdező kommentje:

Komolyan kérdeztem. Mi ennek a módszernek a neve?

Az ÉRTELMES válaszokat előre is köszönöm! :)

2012. ápr. 30. 16:49
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
szerintem én értelmesen válaszoltam. Tök értelmes mondat.
2012. ápr. 30. 16:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem mondtam nevet, de ha már így rátérünk akkor : "lejátsuák"; igaz ez csak helyesírási hiba.

Aki tud még valamit írja le! Köszönöm. :)

2012. ápr. 30. 18:13
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom de ha nekem egész éjjel menne a magnó és suttogná a fülembe hogy "pozitív és nyugodt vagyok" akkor szerintem reggelre vagy megőrülnék vagy 10 perc után kiba**nám a magnót az ablakon ;)

Mert szerintem egy alvás nélküli éjszaka után minden leszel csak pozitív és nyugodt nem.........

2012. ápr. 30. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Cueizmusnak hívják a módszert.

[link]

A neten találsz róla bővebb leírást is. Hatásosnak tartják.

2012. máj. 1. 08:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó : Nagyon köszönöm!! :)
2012. máj. 1. 19:54
 8/9 anonim ***** válasza:
Személy szerint úgy gondolom, hogy szöveg helyett zenével tudod magad leginkább befolyásolni. Nálam mindig beválik, amilyen zenét hallgatok, később olyan lesz a hangulatom is.
2012. máj. 3. 22:32
 9/9 omgfiú válasza:
előző: pl skrilexnél?
2012. máj. 15. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!