Eltűnt háziállatot találtatok már meg vagy hívtátok már haza agykontroll vagy angyal, bármi segítségével? Nagyon fontos!
Hétfőn láttam legutóbb az egyik cicámat. Ivartalanított 5éves lány,soha nem ment még el 1 napra sem.
Kétségbe vagyok esve.
Te idióta kérdező! Agykontrollal nem fog menni.Angyallal igen. És a tv-ben is tudnak válaszolni. És olvasd el a kérdésedet onnantol hogy: Hivtatok már haza....
Angyalt hogy hivsz haza?ők mindenütt ott vannak.
És előző kommentelő voltam. Mi előtt kérdezel gondold át h irod. Legyen értelmes. És tudom mi az az agykontroll, tudok ingázni és angyal kártyát használni.
Ám tényleg volt már ilyen a teljosdával :D De én még nem próbáltam ki. Majd ha eltünik valalmim felhívom és leirom a véleményem.
Ám miért kellet ki irnod h ivartalanitott? Sztm senkit nem érdekel. Már bocsika.
Kedves első válaszoló: Mindegy mihez értesz,az inteligencia szinted a béka segge alatt van. Ismeretlenül bárkit leidiótázni...Ha nekem valami nem tetszik egy kérdésnél inkább nem válaszolok.Na mindegy,a válaszod téged minősít.
Köszönöm a válaszokat. Három napja kerestem,de mivel Tisza parton a gátnál lakunk nehéz nyomokat találni. Hál'istennek fél 9-kor hazaért egészségesen és éhesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!