Van itt valaki aki csinált, pontosabban mondva átélt már asztrálutazást?
Volt sokszor.
Általában úgy kezdődött, hogy arra ébredtem, nem tudok megmozdulni,közben fura dolgokat tapasztaltam, például éreztem valaki/valami jelenlétét, vagy hangos dübörgést hallottam, mintha a fülem mellett haladna el a vonat, vagy beszélgetést, stb...Aztán mivel féltem, fel akartam kapcsolni a villanyt, de hiába nyomogattam a kapcsolót, sosem sikerült, viszont végre képes voltam megmozdulni(Szerintem ekkor léptem ki a testemből)és elindultam át, a másik szobába, mert fel akartam ébreszteni a többieket, hogy valami baj van.Persze a másik villanykapcsoló sem működött.az meg sosem tudatosult bennem időben, hogy nincs is rá szükség, mivel sötétben is tökéletesen látok(!)ráadásul minden irányban.Ez valahogy természetes volt...A bútorok és emberek körül ilyenkor kékes színű fényt láttam.Amíg nem tudtam, hogy ez asztrál utazás, addig sosem jutottam messzebb a másik szobánál.És az élmény végén mindig azon csodálkoztam, hogy a francba kerültem hirtelen vissza az ágyamba??
Később, miután megtudtam, mi ez...Utána már kísérletezgettem vele és nem féltem.Érdekes volt.Egyszer megnéztem magam a tükörben.Kissé mintha áttetsző lett volna a testem, de amúgy olyan volt, mint a valóságban.Két emlékezetes esetben pedig másik asztrál utazóval találkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!